Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha matekból éppen hogy csak...

Ha matekból éppen hogy csak megvan a kettes akkor végleg engedjem el a programozást?

Figyelt kérdés

Sajnos voltam olyan hülye és egyetemen megjelöltem a programozás. Nem tudtam mit kéne beírnom és úgy voltam vele, ha már ezt tanulom lassan 4 éve akkor miért pont most dobnám el azokat az éveket?!

De viszont időközben rájöttem, hogy az emberek segítése és a kommunikálás az az előnyös részem.

Szerintetek inkább próbáljam meg jövőre más szakkal, vagy ha már beírtam maradjon a programozás?

2019. ápr. 6. 20:40
1 2
 11/11 anonim válasza:

Manapság mindenki programozni akar (a pénz miatt), ha van esze, ha nincs, ha érdekli, ha nem.

Csak szerintem azt kéne megérteni, hogy a pénz csak ahhoz fog "dőlni", akinek van matematikai érzéke/logikája, emellett kitartó (ritka tulajdonság), egyedül képes dolgozni, ügyfelekkel tud bánni, stb.

Ha a pénz motiválna és p.cs lenne a lábam között, én inkább olyasmit tanulnék, ami kétkezi és keresett munka, s amit "beléd tudnak verni" a suliban, ergo nem kell különösebb képesség, mert a programozás az szerintem baromira nem való akárkinek.

2019. ápr. 10. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!