Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Az Evosoft-hoz tényleg elég...

Az Evosoft-hoz tényleg elég buborékrendezés-szintű tudás, hogy valaki állást kapjon?

Figyelt kérdés

A hup.hu-n olvastam az "Evosoft Hungary - milyen munkahely?" topicot ( [link] ), ahol az egyik felhasználó többek között az alábbit írja: "[...] Az evosoftnál is kb egy buborékrendezést kellett táblán megcsinálni meg angolul beszélni... [...]". (A teljes hozzászóláshoz vezető permalink, hogy ne kelljen keresgélnetek: [link] #comment-2204622 )

Tényleg elég körülbelül ilyen szintű tudás az Evosoft-hoz, hogy felvegyék a delikvenst (Természetesen nem senior pozícióba, hanem gyakornoki vagy junior pozícióba. Továbbá, ha a csapatban történő dolgozás képessége/affinitása, motiváció és tanulási szándék is megvan az illetőben, of course.)? Nincs még pontos, mély, átfogó ismeretrendszerem az IT állások követelményrendszerét illetően, ezért kérdezném azokat, akik valamilyen szinten érintettek vagy rálátnak erre, hogy ez milyen mértékben valós, elsődlegesen Budapestre vetítve.

A válaszokat előre is köszönöm!

2019. ápr. 2. 09:58
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

#10:

Ha szabad kérdeznem milyen projektjeid voltak? Mennyi munka volt bennük?

Amúgy... Mi volt a pozíció megnevezése, amire jelentkeztél?

Végül hol sikerült elhelyezkedned legelőször?

2019. ápr. 2. 17:34
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Én a HVG Állásbörzén kerültem kapcsolatba velük és azóta se hallottam róluk semmit. Szerintem nem is fogok, de ahogy látom, jóval kevesebb a nyitott pozíciójuk.

Az engem nem lep meg, ha buborékrendezés-szintű dolgot kérdeznek.

Az ember gondolkozásmódjára kíváncsiak úgy nagyjából.

Nem kell AI-t írni. ;)

2019. ápr. 2. 17:54
 13/25 A kérdező kommentje:

#12:

Az a HVG Állásbörze mikor volt?

Engem lényegében az lepett meg, hogy ilyen egyszerűnek mondható dolgot kérdeztek, mint a buborékrendezés.

A gondolkodásmód nagyon fontos, erről van tudomásom, ez már nem meglepő számomra.

Azt vágom, hogy nem mesterséges intelligenciát kell írni. ;D

2019. ápr. 2. 18:03
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Március elején volt a HVG Állásbörze.

Aztán ráá egy hétre BME állásbörze.

2019. ápr. 2. 18:55
 15/25 anonim válasza:
100%
Én 3 év kis céges és 2.5 év multis tapasztalat után jelentkeztem hozzájuk. A lehető legnemszeretemebb módszerrel interjúztattak, 2 ember árgus szeme előtt kellett programoznom amúgy baromi egyszerű feladatot. Nem vettek fel, decegyébként nekem sem voltak szimpatikusak.
2019. ápr. 3. 08:03
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kivetítőn kellett programoznom valahol, máshol meg táblán, 2 ember előtt.

Táblán kellett leírnom egy metódust, pszeudokódban vagy amiben akartam.

2019. ápr. 3. 08:20
 17/25 anonim ***** válasza:
#16: felvettek?
2019. ápr. 3. 13:54
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

#17.

Nem. xD

2019. ápr. 3. 21:07
 19/25 BeniMilan válasza:
100%
Még nem helyezkedtem el sehol, igazából 2 hónapja jelentkeztem az Evosofthoz,de nem válaszoltak. A projektek kisebb 2d-s játékok, meg egyetemi beadandók amik azért nagyobb feladatok. Jelenleg a Schönerz-nél próbálkozom, passzív féléven.
2019. ápr. 5. 16:38
 20/25 BeniMilan válasza:
100%
C# Ipari automatizálásra jelentkeztem azt hiszem. Gyakornoki pozíció volt.
2019. ápr. 5. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!