A második félévben is papíron fogunk programozni a BMEn?
Tudom erre léteznek BMEs csoportok, de annyira nem komoly a kérdés, hogy oda rakjam ki.
Itt meg kb mindenki azt mondja, hogy van a BMEn tanult vagy most éppen ott tanul.
(A papíron programozást, a ZHkra értem)
tegnap 22:20
És ettől valaki jobb programozó lesz?
Azta, milyen szakon van ilyen elvetemült a tanárod? :O Nálunk a progot olyan szinten nem vették komolyan, hogy a tanár konkrétan kijelentette, hogy nem tart pót zh-t, mindenki átmegy. És persze bármit használhatunk zh közben (internet nincs a gépen) de telefon, jegyzet, órai programok, bármi.
Amúgy igaz, hogy ahhoz kell csak igazán skill de szerintem sok gyakorlati értelme nincs
Nektek már nem volt kiscsoportos laborotok prog1-ből?
Előadáson és gyakon papíron fogsz (de ez így utólag egész korrekt), viszont emlékeim szerint volt néhány labor amin gép előtt kellett.
(pl. szoftverlabor 1-3, mérés labor 1-4, szakirány laborok stb.)
Szerintem ő a ZH-kra gondold, hogy ott is papíron kell-e programozni.
Amúgy szerintem semmi gond sincs a papíros számonkéréssel. Nem olyan komplexek a feladatok hogy ne lehessen leírni papírra a kódot.
Villanyon és infón is papíros zh-k vannak. Ráadásul a prog 2-t mások is tartják, így a zh is más. Amúgy is több mindenre rá lehet így kérdezni, meg egyszerű, mert nem kell mindenkinek egyszerre gép, stb.
Érdekelne, hogy a #3-as hova jár/járt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!