Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A második félévben is papíron...

A második félévben is papíron fogunk programozni a BMEn?

Figyelt kérdés

Tudom erre léteznek BMEs csoportok, de annyira nem komoly a kérdés, hogy oda rakjam ki.

Itt meg kb mindenki azt mondja, hogy van a BMEn tanult vagy most éppen ott tanul.

(A papíron programozást, a ZHkra értem)

2018. dec. 7. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarok maradinak tűnni, de szerintem az az igazi skill, ha papíron helyes kódot tudsz írni, ahol nem segít az intellisense. Mondjuk túlzásba se kell vinni az igaz.
2018. dec. 7. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:

tegnap 22:20

És ettől valaki jobb programozó lesz?

2018. dec. 8. 17:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Azta, milyen szakon van ilyen elvetemült a tanárod? :O Nálunk a progot olyan szinten nem vették komolyan, hogy a tanár konkrétan kijelentette, hogy nem tart pót zh-t, mindenki átmegy. És persze bármit használhatunk zh közben (internet nincs a gépen) de telefon, jegyzet, órai programok, bármi.

Amúgy igaz, hogy ahhoz kell csak igazán skill de szerintem sok gyakorlati értelme nincs

2018. dec. 8. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Gugli a barátod.

[link]

2018. dec. 9. 19:21
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Ha a mérnökinfós prog 2-re gondolsz, akkor igen és prog 3-nál és szoftvertechnikáknál is.
2018. dec. 10. 02:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Nektek már nem volt kiscsoportos laborotok prog1-ből?

Előadáson és gyakon papíron fogsz (de ez így utólag egész korrekt), viszont emlékeim szerint volt néhány labor amin gép előtt kellett.

(pl. szoftverlabor 1-3, mérés labor 1-4, szakirány laborok stb.)

2018. dec. 10. 04:56
 7/10 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ő a ZH-kra gondold, hogy ott is papíron kell-e programozni.

Amúgy szerintem semmi gond sincs a papíros számonkéréssel. Nem olyan komplexek a feladatok hogy ne lehessen leírni papírra a kódot.

2018. dec. 10. 07:53
 8/10 anonim ***** válasza:

Villanyon és infón is papíros zh-k vannak. Ráadásul a prog 2-t mások is tartják, így a zh is más. Amúgy is több mindenre rá lehet így kérdezni, meg egyszerű, mert nem kell mindenkinek egyszerre gép, stb.

Érdekelne, hogy a #3-as hova jár/járt! :D

2018. dec. 12. 16:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Tuti BGE.. Onnan hallottam ilyesmiről.
2018. dec. 12. 17:48
 10/10 anonim válasza:
A zh tudtommal nektek is papíron lesz. De egyébként hamar le fogsz szokni róla. Ez csak arra van, hogy egyszer belédverjék az alapokat, mint analízisen a deriválást... Utána használhatsz abból is táblázatot, csak a zh-t kell kibírnod. Ahogy később ugyanúgy felcsaphatod a google-t, ha nem tudsz épp valamit a kódban rögtönözni. De a progos tárgyak nem csak a kódolásra, hanem az algoritmikus gondolkodásra is ki vannak élezve, annak meg finomam szólva nem tesz jót, ha a fordítóprogram súg.
2018. dec. 20. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!