Szerintetek pl. udemy önképzéssel lehet valaki programozó? A yellowroad bootcampet néztem, de 4 hónapig tartana, amíg nincs fizetés és utána lekötnek 1 évig nettó 180000 ft-ért vagy 2 évig nettó 220000 Ft-ért, ami eléggé a piaci ár alatt van.
Érdeklődés + akarat megvan csak mennyire vesz komolyan a munkáltató, ha azt mondom, hogy magamtól tanultam? Szerintem egyébként jobban lehet haladni, ha valaki a saját tempójába csinálja.
Azt tudom, sok bootcampes elhelyezkedett, annak ellenére, hogy a legtöbben lenézik őket, mondván hogy ennyi idő semmire sem jó.
"Azt tudom, sok bootcampes elhelyezkedett, annak ellenére, hogy a legtöbben lenézik őket, mondván hogy ennyi idő semmire sem jó."
Minek teszel fel kérdést, ha úgy is jobban tudod?
De tudod mit, teljesen igazad van. Toljad csak az udemyt, mert neked meg van az akarat és majd nyomjad a millás bérigényt is egy hónap után, mert neked az jár a semmire is.
Bruttó 400 reális 4 hónapos önképzéssel meg a ...... Hol élsz te ? Bruttó 400 reális aki évek óta programozik , de még nincs releváns munkatapasztalata nem aki 4 hónapja tanul és azt hiszi mindent tud. Komolyan mondom erősen nevetnem kell rajtad tévképzetekben élsz. Azért mert 1-2 "kutatás" ennyire saccolja az nem azt jelenti meg is érsz annyit. Te helyedben fülem farkam behúznám ha 4 hónapnyi tanulásért 220 nettót adnának......Realitás talaján kellene maradni papikám.
Az Udemy és a Pluralsight jó. De nem helyettesíti az önálló szorgalmat a dolgok utánanézésének és tanulásának.
400 at meg lehet keresni más primitív munkakörökbe is multiknál. Aztán lehet ekkora tudással csak gagyi cégek alkalmaznanak.
Ha 2 juniornak más bért adnak az bérfeszültséget okoz.
A kérdésem amúgy, hogy akkor jó az önképzés is max több idő, nem vagyok beljebb bootcamppel? (Aminek sok negatív vonzata van.)
annyival vagy beljebb hogy vannak partnercégeik + azért fel tudod tüntetni az önéletrajzba
az nélkül még kevesbb helyre hívnak majd be, de azért lehet behívnak, HA el tudod magad adni tudással, repóval, dumával, kellemes összképpel, asszertív izével stb akkor nyert ügyed van
400br kicsit irreálisnak érzem, de legyen úgy! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!