Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ez meg, hogy jött ki? [JS]

Ez meg, hogy jött ki? [JS]

Figyelt kérdés

var a = [b, c, d];

var b, c, d;

b = prompt();

c = prompt();

d = prompt();

b = 14;

c = 9;

a.sort();

document.write(a);

//OUT: ,,

Mint látható, két vessző az output, bár nem tudom ez, hogy jött ki. Már sokadszorra csinálom ezt a rutinfeladatot, de eddig többnyire hasonlóan megoldva vmiért amikor az inputba bármilyen számot írtam működött helyesen a program és kicserélte az első 2 elemet majd sortolta ezúttal viszont...

2018. jún. 23. 11:16
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Akaszd már fel magad.
2018. jún. 26. 00:09
 22/29 anonim ***** válasza:
:D
2018. jún. 26. 22:10
 23/29 anonim válasza:
9%
De most komolyan ha te ezt nem fogod fel az csak úgy lehet ha igazából nem is érted mi történik csak vakon őssze vissza írogatsz mindenféle baromságot márpedig ennyi idő után már illett volna túllépni ezen a szinten hiszen annyira azért nem bonyolult a JS hogy két év alatt ne lehetne odáig eljutni hogy tudjuk hogy amit a számítógép még nem számolt ki azt nem tudjuk felhasználni de most komolyan szerintem ehhez itt nincs elég IQ anélkül meg nem fog menni sem az JS sem bármelyik másik programnyelv !!!!
2018. jún. 27. 16:29
 24/29 A kérdező kommentje:
Mivel se a kérdést se a kötöszködésedre adott válaszokat nem érted inkább hagyjuk :D
2018. jún. 30. 09:03
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Most komolyan 2 év alatt nem értetted meg a peogramozás logikáját?
2018. jún. 30. 19:35
 26/29 A kérdező kommentje:
Mint már mondtam szimplán nem foglalkoztam vele túl sokat az elmúlt két év alatt, de a kérdés továbbra is az miért nem tudtátok értelmezni se kérdést, se a választ a kötözködésetekre, amiből nem az süt, hogy ti bármit, bárkinél is jobban tudnátok, csak roppant értelmesen csak annyit, hogy: "hát ez szar". Továbbra az is kérdés, hogy miért kell itt ennyi szarrágó, hulladékembernek lenni.
2018. júl. 1. 16:49
 27/29 anonim ***** válasza:

Egyszerű. Deklaráltál egy tömböt a valtozóként, majd semmit nem tették bele. A sorbarendezésnél nincs mit sorbarendezni, és a kimeneted ez lett: ..

A fordító az üres stringret így tudja megjeleníteni.

Dehát a kódodnak semmi értelme, de ezt már szépem megválaszolták előttem.

2018. júl. 2. 06:36
 28/29 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. júl. 2. 11:33
 29/29 anonim ***** válasza:
Nm. Igazából egy ,a' nevű változót deklarálsz és egy üres tömböt adsz neki értékként. Holt fáradtan nem igazán ment a fogalmazás, elnézést érte.
2018. júl. 2. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!