Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ez meg, hogy jött ki? [JS]

Ez meg, hogy jött ki? [JS]

Figyelt kérdés

var a = [b, c, d];

var b, c, d;

b = prompt();

c = prompt();

d = prompt();

b = 14;

c = 9;

a.sort();

document.write(a);

//OUT: ,,

Mint látható, két vessző az output, bár nem tudom ez, hogy jött ki. Már sokadszorra csinálom ezt a rutinfeladatot, de eddig többnyire hasonlóan megoldva vmiért amikor az inputba bármilyen számot írtam működött helyesen a program és kicserélte az első 2 elemet majd sortolta ezúttal viszont...

2018. jún. 23. 11:16
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem mintha a magánéletem mindenféle taknyos trollokra tartozna, de messze nem volt annyi időm iylenekkel foglalkozni az utóbbi időben, mint szerettem volna és most először jött ki egy ilyen hiba ugyanennél a feladatnál amúgy ahogy mondjátok is kb. annyira egyszerű a feladat, hogy már én se igazán tudtam minek gyakorlok ilyet, viszont mivel kíváncsi voltam, hogy ilyenkor pontosan mi történik így megkérdeztem. Mellesleg, ha csak ilyenek lennének a válaszolók közt, mint ti, cirka 30-50%-os trollok akkor általában esély se lenne fejlődni mivel csak az ilyen megszomorodott szerencsétlenek okoskodnak látszólag tudás nélkül. A többieknek köszi a választ.
2018. jún. 23. 15:50
 12/29 anonim ***** válasza:
0%

8 óra munka + 8 óra iskola (esti).

+ házimunka.

Marad idő tanulásra itthon? Nálam marad. Nem értem mit síránkozol itt. Azért nem kaptál (tőlem) érdemi választ, mert egyszerűen túl egyszerű. Így lehet is fejlődni, ha megoldják helyetted.

2018. jún. 23. 20:38
 13/29 A kérdező kommentje:
Aludni meg ki akar igaz? Hagyjuk már a hülyeséget...
2018. jún. 23. 22:36
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Csak a gyengék aludnak. Nekem összesen 3-4 óra alvásra van szükségem, ami több mint elég. A nagy átlagnak sajnos 8, vagy több.
2018. jún. 24. 13:01
 15/29 anonim ***** válasza:

Egyébként én se így születtem. Elsőnek csak a php érdekelt, de hamar rájöttem kell a html és css hozzá. Ha már html5+css3 is van, szükséges a js is. Ha csak layout tervező leszel akkor nem feltétlenül.

Majd előjött a c#, c++ (elektronika, windows appok), most pedig a phyton mert egyes feladatokat könyebb vele megoldani.

Szóval igen sokat kell tanulnod, nekem is rengeteg éjszakába került és kerül még most is.

Röviden a programozás végig tanulás. Ha neked nem fekszik ez nem a te asztalod.

2018. jún. 24. 13:03
 16/29 A kérdező kommentje:
Gondolom Python-t akartál írni
2018. jún. 24. 19:00
 17/29 A kérdező kommentje:
Nem innen tanulok, csak, ha van vmi iylen "nem láttam még ilyet"-eset, akkor szeretem itt megkérdezni, mert vannak sokan segítőkészek, meg olyanok is akik szeretnek mesélni így mégtöbbet megtudhatok a korrekt válaszon felül is.
2018. jún. 25. 08:48
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

Mit nem láttál még? Változó deklarálást?

Aha.

2018. jún. 25. 08:55
 19/29 A kérdező kommentje:
Sok itt a funkcionális analfabéta
2018. jún. 25. 10:04
 20/29 anonim ***** válasza:
0%
Eggyel több, mint gondolnád.
2018. jún. 25. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!