Mi a véleményed az órámról?
2018. jún. 10. 20:51
1/23 anonim válasza:
ez valami kezdő tesztfeladat? mert ahhoz nem rossz... Bár nálam picit laggol(jó net és erős gép :D)
am nagyon zavarja a szemem a háttér animációja.
2/23 anonim válasza:
Az ora jol jar, de a hatteben az a harom sav az borzasztoan undoritora sikerult.
4/23 anonim válasza:
Nálam működik, de kicsit barátságosabb lenne, ha csak sötét színeket használnál a számokhoz és sokkal-sokkal lassabban váltanának a színek, mondjuk két szín között 10-20 mp. És pl. ha nem lógna ki a széle, nincs mindenkinek 16:9-es monitorja.
5/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ☺ Várok még ☺
2018. jún. 10. 22:44
6/23 anonim válasza:
7/23 anonim válasza:
ha tovább nézem akkor szivárványt fogok hányni :D
kezdésnek nem rossz, de ha eladható dolgot akarsz csinálni, akkor ne legyen erotikus...ne baxxa a szememet! :D
9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megfogadom a tanácsokat! Igen az óra alapja ki van csempészve a time.is-ről. Letiltottam a link megnyitását, de aztán feloldottam, mert készítettem egy kisebb órát telóra. Így az én linkem se üzemelt volna.
"pointer-events: none;" De inkább megadtam a titkom =D
2018. jún. 11. 07:56
10/23 anonim válasza:
az órádban egy dolog nagyon tetszett, ahogy hosszan lenyomtam az ALTOT és megnyomtam röviden az F4-et, és ami utána történt, csodálatos volt :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!