Mi a véleményed az órámról?
2018. jún. 10. 20:51
11/23 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy tetszett a C++ programozási nyelvem. De nem tudtam, hogy már azt is megtanultam. Val.szeg új generációs önfejlesztő programozó vagyok =D
Tudok még egy jobb trükköt.
Ctrl+Alt+Del.
majd keresd fent a folyamatok fület.
És állítsd le az EXPLORER.EXE folyamatot. Nézd meg mi lesz =D
2018. jún. 12. 08:24
12/23 anonim válasza:
#11:
régen sokszor nyomtam XP alatt :D
aztán újra indítottam :P
13/23 anonim válasza:
Hogy a tárgynál maradjunk: óra:
14/23 anonim válasza:
#13 Yeee ez rohadt jó!! azt leszámítva hogy egy másodperc nem elég ahhoz, hogy leolvassam :D
15/23 A kérdező kommentje:
Király óra! Elismerésem, de hogyan olvassam le? Köszönöm mindenkinek a hozzászólását ☺
2018. jún. 12. 20:05
16/23 anonim válasza:
Kicsit kipofozva, számlapot is adva hozzá:
a legkülsőbb gyűrű az óra, a középső a perc, a legbelső a másodperc.
Az egy gyűrűben "felvillanó" számok összege adja meg az aktuális számot - órát, percet, másodpercet.
17/23 A kérdező kommentje:
3 perc kellett hogy megértsem =D Ez zseniális! Egyedül találtad ki? Te írtad gondolom. Ugye?
2018. jún. 13. 00:42
18/23 anonim válasza:
19/23 A kérdező kommentje:
Király ahogy meghajlítottad. Még nem értem el arra a szintre =D
2018. jún. 15. 19:29
20/23 anonim válasza:
Nekem tetszik,csak kissé szétszaggatta magát:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!