Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szerintetek a mai világban,...

Szerintetek a mai világban, ezekkel a nyelvekkel mit lenne érdemes csinálni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szerintetek mit? (játékot, weboldalakat, más szoftvereket)

C++

Java

Javascript

C#

PHP

HTML

CSS

OpenGL(LWJGL) [tudom hogy nem nyelvek]

SQL

2018. márc. 4. 16:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#7 Bocs te tényleg egy idióta vagy.

Java, C++ remek nyelv, és sok helyen alkalmazható. Mégis te milyen programnyelven kódolsz? Héber?

2018. ápr. 16. 21:50
 12/13 tabaki ***** válasza:
Brávó, észkombájn, mestere vagy a sorok között olvasásnak.
2018. ápr. 16. 22:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Tesó, én csak egy megjegyzésre reagáltam.

"Előbb kellett volna kérdezned. A mai világban -- mint azt jeles sajtómunkások tollából több helyen olvashattad -- a mesterséges intelligencia veszi át a programozók helyét. Joggal esel tehát zavarba, hogy most aztán mit kezdjél e sok divatjamúlt kacattal, amit, vesztedre, az utolsó betűig bemagoltál. Nem jó ez már semmire, képezd át magadat bölcsésznek."

Lehet neki nem jó semmire. Nekem a C++ megfelelt windows alkalmazások írására, mikrovezérlők programozására. A java android fejlesztésre, C# (pic-nél használtam de no komment), php html css webes alkalmazások írásánál, sql több helyen is. Opengl-t nem ismerem, nem tudom mit hozzá fűzni.

Én modern programozási nyelvhez hozzá csapnám a kérdező helyébe a node.js-t. Skálázhatóbb, aszikron a működése.

Amint látod, mindegyik programnyelvben tudok dolgozni, attól hogy sokszor hülyének teszem magam, nem jelenti, hogy az is vagyok.

2018. ápr. 18. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!