A Udacity Nanodegree ér akármit is Magyarországon?
1100 dollárba kerül és több mint 6 hónapon át tart így laikus szemmel is többet ér a semminél, de nagyon nem tudom mennyi pluszt adna.
Nem az a kérdésem, hogy megéri-e, mert azt mindenkinek saját maga kell eldönteni a pénztárcájához vizsonyítva, inkább azt, hogy mennyi értéke van?
Pl.: Ha segítene a munkatalálásban, akkor nekem megérné.
Első éves egyetemista ként ha elvégeznék egy ilyen képzést (jövőre kezdem az egyetemet), akkor bármi előnyt jelentene a diákmunka szerzésben? Vagy gyakornoki pozíció szerzésben?
Ha igen, kb milyen mértékű előnyt?
Mint munkavállaló vagy HRes mit gondolnál arról ha egy Udacity Nanodegreet meglátsz egy amúgy még munka tapasztalattal nem rendelkező egyetemista önéletrajzán?
Már most az iskolai elvártaktól jóval többet tudok programozni Javával és tovább szeretném fejleszteni magamat.
Az hogy Mo-n mennyit ér...passz. De nekem van olyan ismerősöm aki még google ösztöndíjjal csinálta meg az android fejlesztő képzést, és most költözik Hollandiába mivel onnan kapott àllásajnálatot.
Egyébként sok fórumon írják az egyetemen végzett informatikusok hogy a felét nem használták a tanultakból.
Sok helyen még kérik a papírt, de tudásod és gyakorlatod sokkal többet számít..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!