Cracking the coding interview könyvet lehet kapni Magyarországon?
Tudom interneten meg lehet rendelni, de most költözök külföldre és az egyetememen még nem adták meg, hogy pontosan hol fognak elszállásolni. Az otthoni címemre meg nem tudom rendelni mert nem jönne meg időben.
Tudom mindenképpen megtudom szerezni, de az a legegyszerűbb ha Budapesten feltudom kapni vagy országon belül megrendelni és 1-2 napon belűl megkapni.
Amúgy valaki olvasta / végig csinálta a feladatoktak?
Ha valami ritka dolog kell vagy torrentről letöltöd vagy megveszed Amazonon, Ebayen és ki sem kell mozdulnod:
Az amazonnal az volt a probléma, hogy pont akkor költöztem külföldre így a magyar címemre nem rendelhettem. A külföldi címemet meg még nem tudtam akkor.
Mindenképpen megtudtam volna valahogy szerezni, csak az lett volna a leggyorsabb ha Budapesten vagy Amszterdamban felkapot egyet, vagy egy itthoni webshopból 1 napon belül megrenderem. Végül Amszerdamban vettem meg ahogy írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!