React tudásra mennyire van igény?
Figyelt kérdés
Webfejlesztő szeretnék lenni, fölég frontend el foglalkoztam. Dolgoztam webfejlesztő cégnél, de legacy kódokat kellett finomítgatni. Profession.hu un néztem van pár ilyen állás, de nem sok. Angularhoz is értek picit, de szeretnék egyet jól megtanulni. Tudom a fullstack az elvárás de az túl sok hogy jó is legyek mindegyikben. Lényegében a js6 tot akarom fullos ra felhúzni ahhoz jön hozzá a React.2018. febr. 11. 17:10
1/9 anonim válasza:
Ne egyet tanulj meg, mert azzal önmagad korlátozód le. Amúgy elég ha rendszerét/működését megérted.
Ismerkedj teljesség igénye nélkül:
Natív JS
TypeScript
Vue
Angular
React
Tests: [link]
NodeJS
WebPack
Grunt
SASS
2/9 A kérdező kommentje:
Igen kösz az angulart és a vuet is bele kell vennem.
2018. febr. 11. 19:05
3/9 anonim válasza:
"Lényegében a js6 tot akarom fullos ra felhúzni "
A magyar nyelvtani ismereteidet sem ártana fullosrta felhúzni. Mondom ezt jószándékúlag. Félanalfabétákat sehol nem alkalmaznak szivesen.
4/9 A kérdező kommentje:
Jah direkt írtam így, tudtam valakit ki fog akasztani. Itt legalább fogalmazhatok úgy ahogy szeretnék. Nincs következménye. :)
2018. febr. 12. 09:55
5/9 anonim válasza:
#4 parasztokat sem alkalmaznak szivesen :D
6/9 A kérdező kommentje:
Dehogynem, te vagy rá a példa.
2018. febr. 12. 10:12
7/9 anonim válasza:
#6 Nem, engem sem szivesen alkalmaztak. :D
8/9 A kérdező kommentje:
Hehe jólvan. :D
2018. febr. 12. 12:04
9/9 anonim válasza:
A React jó alap és nem árt a backend is hozzá, talán a Node. JS-t ajánlanám, egy nosql-es megoldással, mint pl mongodb, de csak azután, h sql-ből sikerült elsajátítanod a mysql-t. Onnantól a többi már magától jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!