Nettó fizetési igény?
Sziasztok!
Jelentkeztem egyetem mellett egy céghez fejlesztőnek, bár 2 év szakmai tapasztalatot kértek - amim nincs - mondták, hogy a nettó fizetési igényem megjelölésével felvesznek, mert nagyon tetszett nekik az a 4 házi projektem amit bemutattam. .NET fejlesztésről lenne szó (C# + ASP.NET), de mivel nem volt még munkám, nem tudom mennyit mondhatok másodéves egyetemistaként igénynek. Heti 12 órát tudok bent lenni, a többit otthonról csinálom (ebbe is beleegyeztek).
"teszkóban az újonc árufeltöltők keresnek havi 133k huf-ot nettó."
Tedd hozzá, ha egy hónapban ledolgoznak kettőt.
"Mindegy, hogy videk-e, vagy sem, a programozó igencsak keresett állatfaj :) Az árakat pedig ez határozza meg."
Az árakat elsősorban az határozza meg, hogy adott cég képes-e annyit fizetni, amennyit te elégnek gondolsz. Na meg, vidéken nem olyan fényes az élet, dolgoznak ott emberek nettó 100-ért is.
Dolgoznak 100-ért, csak nem éppen programozók. Aki 150 környékén elmegy programozónak, az vagy taapsztalatot akar szerezni, így max. 3-5 évig marad, hacsak nem kezdik emelni a fizetését, vagy nem ért hozzá igazán. Egyetem mellett 120-ért egy haverom dolgozott kb. 7 évvel ezelőtt. Bár jobban belegondolva lehet, hogy annyiért elvállalnám a kérdező helyében.
1. Szerzek tapasztalatot
2. Ha nem is sokat,de fizetnek érte.
Amúgy meg nem számít, hogy vidék. A cégek gondolom tisztában vannak vele, hogy nem fog maradni senki 150-ért, ha pl. Budapesten kereshet 250-300 ezret is ugyanazzal a munkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!