Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Nettó fizetési igény?

Nettó fizetési igény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelentkeztem egyetem mellett egy céghez fejlesztőnek, bár 2 év szakmai tapasztalatot kértek - amim nincs - mondták, hogy a nettó fizetési igényem megjelölésével felvesznek, mert nagyon tetszett nekik az a 4 házi projektem amit bemutattam. .NET fejlesztésről lenne szó (C# + ASP.NET), de mivel nem volt még munkám, nem tudom mennyit mondhatok másodéves egyetemistaként igénynek. Heti 12 órát tudok bent lenni, a többit otthonról csinálom (ebbe is beleegyeztek).

2016. dec. 28. 17:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ha teljes munkaidőről van szó, akkor 200-at.
2016. dec. 28. 17:56
 2/19 anonim ***** válasza:
Azért területtől is függ. Pesten reális lehet a nettó 200, keleten inkább olyan 160-170
2016. dec. 28. 18:18
 3/19 anonim ***** válasza:
teszkóban az újonc árufeltöltők keresnek havi 133k huf-ot nettó. Szerintem a 160k kevés.
2016. dec. 28. 21:27
 4/19 anonim ***** válasza:
Ja és komáromban.
2016. dec. 28. 21:27
 5/19 _Jessy_ ***** válasza:
Mindegy, hogy videk-e, vagy sem, a programozó igencsak keresett állatfaj :) Az árakat pedig ez határozza meg. Szerintem a 200 reális ár lehet kezdőként.
2016. dec. 28. 21:38
 6/19 _Jessy_ ***** válasza:
És persze függ attól is, hogy milyen terület.
2016. dec. 28. 21:39
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

"teszkóban az újonc árufeltöltők keresnek havi 133k huf-ot nettó."

Tedd hozzá, ha egy hónapban ledolgoznak kettőt.

2016. dec. 29. 10:24
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

"Mindegy, hogy videk-e, vagy sem, a programozó igencsak keresett állatfaj :) Az árakat pedig ez határozza meg."

Az árakat elsősorban az határozza meg, hogy adott cég képes-e annyit fizetni, amennyit te elégnek gondolsz. Na meg, vidéken nem olyan fényes az élet, dolgoznak ott emberek nettó 100-ért is.

2016. dec. 29. 10:27
 9/19 _Jessy_ ***** válasza:

Dolgoznak 100-ért, csak nem éppen programozók. Aki 150 környékén elmegy programozónak, az vagy taapsztalatot akar szerezni, így max. 3-5 évig marad, hacsak nem kezdik emelni a fizetését, vagy nem ért hozzá igazán. Egyetem mellett 120-ért egy haverom dolgozott kb. 7 évvel ezelőtt. Bár jobban belegondolva lehet, hogy annyiért elvállalnám a kérdező helyében.

1. Szerzek tapasztalatot

2. Ha nem is sokat,de fizetnek érte.

Amúgy meg nem számít, hogy vidék. A cégek gondolom tisztában vannak vele, hogy nem fog maradni senki 150-ért, ha pl. Budapesten kereshet 250-300 ezret is ugyanazzal a munkával.

2016. dec. 29. 12:44
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 150-et jelöltem meg nettóban, egy órán belül válaszoltak, hogy két hónap után megadják a 180-at is, ha időben jól teljesítek. Beszéltem az egyik főnökkel telefonon is, aki azt mondta, hogy a házi projektjeim minősége lehagy jó pár munkatársat, szóval ne aggódjak :) És igen, kimaradt az, hogy Budapesten van a munka.
2016. dec. 29. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!