Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Nettó fizetési igény?

Nettó fizetési igény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelentkeztem egyetem mellett egy céghez fejlesztőnek, bár 2 év szakmai tapasztalatot kértek - amim nincs - mondták, hogy a nettó fizetési igényem megjelölésével felvesznek, mert nagyon tetszett nekik az a 4 házi projektem amit bemutattam. .NET fejlesztésről lenne szó (C# + ASP.NET), de mivel nem volt még munkám, nem tudom mennyit mondhatok másodéves egyetemistaként igénynek. Heti 12 órát tudok bent lenni, a többit otthonról csinálom (ebbe is beleegyeztek).

2016. dec. 28. 17:48
1 2
 11/19 anonim válasza:
És végül összesen heti 40 óra vagy kevesebb óraszámban fogsz dolgozni?
2016. dec. 29. 15:24
 12/19 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy heti 12 órát vagyok bent, a többit pedig otthonról csinálom, amennyit a suli mellett az időm engedi.
2016. dec. 29. 20:08
 13/19 anonim válasza:
Azt értem, hogy 12 órát ott dolgozol és otthon is valamennyit, de azért (ha nem órabérről beszélünk), hanem fix havi összegről, akkor nem mindegy, hogy összesen hány órát dolgozol (munkáltatói oldalról). Mert ha csak heti 20 óra jön ki egy héten, akkor az már majdnem nettó 2000 forintos órabér, ami elég jónak számít diákmunkáknál (még IT-ben is).
2016. dec. 30. 00:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha nettó órabért kérdeztél volna, akkor olyan 1000-1500 között mondtam volna, hogy helyezd el magadat ahogy érzed, ez így viszont elég baráti, hogy fix 150-et kapsz, gondolom heti 20-25 órára.
2016. dec. 30. 01:23
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

"de azért (ha nem órabérről beszélünk), hanem fix havi összegről, akkor nem mindegy, hogy összesen hány órát dolgozol (munkáltatói oldalról). Mert ha csak heti 20 óra jön ki egy héten, akkor az már majdnem nettó 2000 forintos órabér,"

A munkáltató nem az órát nézi.

Számára az a fontos, hogy elégséges mennyiségű munka legyen elvégezve adott idő alatt, elvárt minőségben. Ha ez teljesül, akkor nem foglalkozik azzal, hogy a távmunkás mennyi időt szánt a melóra. Ellenőrizni úgy sem tudja.

2016. dec. 30. 02:14
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

"de azért (ha nem órabérről beszélünk), hanem fix havi összegről, akkor nem mindegy, hogy összesen hány órát dolgozol (munkáltatói oldalról). Mert ha csak heti 20 óra jön ki egy héten, akkor az már majdnem nettó 2000 forintos órabér,"

A munkáltató nem az órát nézi.

Számára az a fontos, hogy elégséges mennyiségű munka legyen elvégezve adott idő alatt, elvárt minőségben. Ha ez teljesül, akkor nem foglalkozik azzal, hogy a távmunkás mennyi időt szánt a melóra. Ellenőrizni úgy sem tudja.

Egyébként, adnak feladatot a távmunkásoknak bőven. Örül majd ha jut ideje saját magára.

2016. dec. 30. 02:16
 17/19 anonim válasza:

"elvégezve adott idő alatt, elvárt minőségben"

Itt már meg is válaszoltad magadnak, hogy a kulcsszó jelenleg az -->"adott idő"<-- ,erre kérdeztem rá.

Nyilván hétről-hétre a feladatok mennyiségének van egy átlaga, hogy akkor most ez az adott idő 40 óra vagy 25 óra.

2016. dec. 30. 13:47
 18/19 anonim ***** válasza:

""adott idő"<-- ,erre kérdeztem rá."

Csak én nem erre válaszoltam.

Az adott idő azt jelenti, hogy határidőre.

De ez nem jelenti azt, hogy ha hétfő reggelig elvárnak tőle egy feladatot, akkor Ő azzal hétfő reggelig megállás nélkül foglalkozni fog. Meglehet, másfél óra alatt végez. Csak mondtam egy számot.. persze.

2016. dec. 30. 14:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért jobb helyeken nem csak hozzád vágnak egy feladatot meg projektet, hogy legyél kész xy időre, aztán le se tojják, hogy 2 vagy 100 óra alatt van meg. És ilyenkor ütközik ki, hogy dragon a büdös életbe nem dolgozott sehol. Így marhára nehéz költséget tervezni, meg megrendelőnek számlázni.
2016. dec. 30. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!