Milyen programozási nyelvre lenne igény, ami még nincs? Milyen nyelvek tulajdonságait ötvöznétek?
Figyelt kérdés
Mire lenne igényetek és miért?2016. jan. 7. 22:47
3/18 anonim válasza:
Platformfüggetlen .Net-re.
Az odaverne.
4/18 A kérdező kommentje:
"Platformfüggetlen .Net-re."
Mire kell? A szükséges .net dll-eket fordításnál hozzá csaphatod a programodhoz így olyan gépen is tud futni, amihez nincs .Net telepítve.
2016. jan. 8. 00:02
5/18 A kérdező kommentje:
Most így rákeresve ... technikailag az új Visual Studio már tudja a natívra fordítást:
2016. jan. 8. 00:04
6/18 A kérdező kommentje:
Vagy lehet félre értettelek így félálomban ... de C#-ban tudsz fejleszteni szinte minden létező platformra.
2016. jan. 8. 00:13
7/18 anonim válasza:
Szerintem félre értetted. Platform független alatt gondolom azt értette, hogy nem csak windowsra. Amit te linkeltél az más. Linuxra van/volt a mono project amivel lehetett de nem tudom milyen állapotban van jelenleg, soha nem kellett használnom (szerencsére).
8/18 A kérdező kommentje:
mono megy linuxon, androidon, IOS-en meg sok más platformon is
2016. jan. 8. 00:26
9/18 anonim válasza:
Egy modern, jól átgondolt prolog szerű logikai nyelvre.
10/18 anonim válasza:
Semmilyenre. Én irtanám azt is, ami van. Nem mindet persze, de a zömét biztos.
Kevés programnyelv egyenlő jól megírt tetemes mennyiségű könyvtár.
Sok programnyelv egyenlő kevés, rosszul kidolgozott könyvtár és bábel, bábeli zűrzavar. Meg késhegyre menő flame, war, hogy melyik szutyok übereli a másikat és viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!