Van itt esetleg IT diplomaval nem rendelkezö otthon autodidakta modon kitanult Python fejlesztö?
Én is ezen gondolkodom, mert sajnos rossz pályát választottam :/
Neked azóta volt esetleg valami fejlemény? Kicsit az rémiszt el, hogy egyszerre kellene baromi sok dolgot megtanulni. Hiába tudja az ember a pythont, ha az SQL tudása 0. Így nem igazán tudom, hogy mibe kapjak bele vagy esetleg párhuzamosan a kettőt?
A pythont elkezdtem korábban, el is jutottam egy darabig, de aztán elég húzós időszak volt a munkahelyen és abbamaradt sajnos. Nekem egész jól ment a dolog, én youtuben néztem egy (japán?) srác (CSDojo) videóit és mindig többször megcsináltam a gyakorlófeladatokat. Illetve körvonalazódott bennem egy ötlet amihez szeretnék elég ismeretet szerezni, hogy megvalósítsam. Szerintem ez is elég fontos, ha van egy célod, hogy te X dolgot meg akarsz valósítani és ahhoz szeretnél ismereteket gyűjteni és szép lassan össze tudod rakni. Persze célszerű nem olyan célt választani, hogy játékot akarsz fejleszteni kapásból :)
Igazából ezt hiányoltam is egy kicsit. Szerettem volna találni egy olyan oldalt/könyvet/tutorialt/bármit amiben gyakorlófeladatok tömkelege van, mert kevésnek éreztem azt, hogy egy adott téma kapcsán megcsinálok 1 feladatot és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!