Mi a parancsa C#-ban annak a folyamatnak, amikor a számítógép a mobiltelefonnak elküldi az operációs rendszer fájljait és újratelepíti azokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egy olyan programot készíteni Huawei és Honor telefonokhoz, amely a Sony Flashtool-jához hasonlóan működik, azaz újratelepíthető vele a telefon hivatalos, gyártó által készített operációs rendszere, ha a frissítésnél vagy a Custom ROM-olásnál valami félrecsúszik, de nem tudom a fent leírt folyamat C#-os kódját. Valaki tudna ebben segíteni? A válaszokat előre is köszönöm!2017. dec. 5. 18:19
1/8 anonim válasza:
Én csak sok sikert szeretnék hozzá kívánni :)
3/8 anonim válasza:
Az általad leírt folyamat C# kódja több száz soros, vagy több ezer soros, úgyhogy én is sok sikert kívánok hozzá.
5/8 anonim válasza:
Mint minden programozási nyelvben vannak "parancsok" (az időézőjeleket nem véletlenül raktam ki!) - a C#-ban kissé más jelentéstartalmú:
A kérdező értelmezésében vett "parancs" - ami valójában "utasítás" lenne: [link] - kissé régies, jelen helyzetben pongyola: BASIC nyelvben voltak mindenhol "parancsok" - lásd: [link] és [link] illetve [link] és [link] no meg [link]
Kérdező: szerintem te az ADB-re illetve a Fastboot módra gondolhatsz.
Az ehhez való programok binárisai elérhetőek:
* [link]
amiket meghívhatsz C#-ból:
* [link]
Ha nagyobb kihívásra vágysz az ADB és a Fastboot C++ forráskódja elérhető:
* [link]
* [link]
amik átimplementálhatóak C#-ra - már van erre kezdeményezés:
* [link]
6/8 A kérdező kommentje:
#5: Köszi szépen a GitHub-os linket! Életmentő vagy! :D
2017. dec. 6. 07:01
7/8 anonim válasza:
Így pár év után megkérdezem: Sikerült? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!