C nyelv SDL KRESZ-teszt?
Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni. Kaptam egy házi feladatot,miszerint egy KRESZ -tesztet kell csinálnom C nyelven belül SDL használatával,de sehogy sem tudom megcsinálni. Egy kis segítséget ha tudna valaki nyújtani megköszönném.2017. nov. 27. 20:24
21/21 tabaki válasza:
#17:
Na tessék... Mennyi fáradságot, áldozatos munkát öltem bele, hogy kiprovokáljam belőled a SDL-változatot is, hátha tanulok valamit -- erre most itt állok megfürödve, nálam linuxon egy pillanatra beugrik valami ablakocska, aztán „Unable to set 640x480 video: No hardware accelerated renderers available” hibaüzenettel leáll a program, én meg nem tudom, mi a teendő, mert sem az SDL-hez, sem a C-hez nem konyítok. A guglis válaszokon sem tudtam eddig kiigazodni.
De azért köszönöm! (Hüpp...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!