C nyelv SDL KRESZ-teszt?
Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni. Kaptam egy házi feladatot,miszerint egy KRESZ -tesztet kell csinálnom C nyelven belül SDL használatával,de sehogy sem tudom megcsinálni. Egy kis segítséget ha tudna valaki nyújtani megköszönném.2017. nov. 27. 20:24
11/21 anonim válasza:
"Jön a hadsereg, megmutatja nekik a Budára vezető utat, utána mérgelődik, mert parasztnak nézik."
Nem utána nézték parasztnak, hanem előtte. Joggal. Miért? Mert nem az utat mutogatta, hanem az erőnlétét.
14/21 anonim válasza:
+tabaki Élvezet olvasni a válaszaidat. Gyűjthetnél nekem egy csokorra valót.
15/21 tabaki válasza:
Köszönöm, engem is jól elszórakoztatnak, de eddig még nem volt lelkierőm a bestofjaim után kutakodni. Ezentúl majd feljegyzem, ha némelyik előkerül valami régi kérdéssel.
A BME-s link nálam nem működik. Ez nem valami korlátozott hozzáférésű cím?
17/21 sharkxxx válasza:
Itt van a megoldás SDL-lel:
19/21 anonim válasza:
Már csak abban kell reménykedni, hogy a feladatot javító személy nem jár gyk ra.
20/21 anonim válasza:
A feladatot javító személy szegénynek pont a tárgyfelelős, aki nagyon neten van, annyira, hogy még este 11kor is 3 percen belül válaszol egy 20 percnyi szövegű e-mailre. Szóval reménykedni lehet, de nem biztos hogy érdemes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!