Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehet saját blog...

Hogyan lehet saját blog motort írni? Mennyi ideig tartana? Milyen szintű tudás kéne hozzá?

Figyelt kérdés

Tudom, rengeteg információ van fent az interneten, de egyátalán nem értek a webfejlesztéshez és a ti véleményetegre és tanácsaitokra vagyok kíváncsi. (persze majd rákeresek már helyen is)

Eddig csak terminálos játékokat és kisebb java projecteket írtam. Még csak most kezdtem bele a objektum orientált programozás tanulásba. Magyarul kezdő vagyok.

Szabadidőmben szeretek írni így ha sikerülni akár használnám is a blog motort, meg nagyon sokat tanulhatnék ezzel a nagyobb feladattal a backend webfejlesztéről.

Javában szeretnék, mert ezt kezdtem el tanulni.

Tudtok ajánlani jó tanulóanyagokat? Hogyan érdemes neki kezdeni?

Hogyan lehet teszteni az ilyen szerver side kódokat (javascripnél console elég, de ez...)?

Teszteléshez kell webhelyet és domaint vennem vagy az elég később?

IntelliJben meg lehet írni vagy az ilyenekre speciálist IDE-t használnak, amit külön a backend webfejlesztésre találtak ki?

Igazából bármilyen információ jól jön. :)

2017. nov. 9. 21:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszokat :) Ment a like..
2017. nov. 10. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!