Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Olcsó, egyszerű weblapra...

Olcsó, egyszerű weblapra lenne szükségem, saját (cégneves) url-el, amit böngészőből lehet frissíteni, informatikus tudás nélkül (kb. Word tudással), mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Kb. hasonló szint kell, semmi extra: [link]

.hu domain-al együtt kb. 10-15e Ft-ot érne évente. Google-el én is találtam párat, saját tapasztalat érdekelne.

2014. jan. 11. 07:27
 1/9 anonim válasza:
Olcsón megcsinálom neked, ha érdekel! A weboldalt nem tudtam megnyitni, mert az Avast! vírust jelez rajta és blokkolja.
2014. jan. 11. 07:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Dobd ki az Avastot.

Mr.Kaspersky

2014. jan. 11. 08:45
 3/9 Emberek ***** válasza:

Keress egy hozzáértőt, és megcsinálja neked. Lásd az első válaszoló.

Amúgy minek vírusirtó? Ott van a Linux :)

2014. jan. 11. 09:13
 4/9 A kérdező kommentje:

Olcsó, egyszerű weboldal kell. 5-6 elemű menü, ami egy frissíthető html lapra mutat (vagy esetleg almenükre) + valami kész, de módosítható design, ennyi.

Ez a "keress egy szakértőt" vaskosan mellément, mivel 3 ilyen rendszert raktam össze egyedül, csak most semmi kedvem mondjuk 15-20 órát szívni egy portálrendszer felparaméterezésével meg utána betanítani valakit a lapok frissítésére, amikor csak egy végtelen primív funkcionalitás kell. A kérdést amiatt tettem fel, mert nem ismerem azokat a szolgáltatókat, amelyek erre a neten elérhetőek, így érdekelene mások TAPASZTALATA ezen a téren, kinek hol van előfizetése, van-e valami negatívuma a szolgáltatónak, stb.

Még valami, ma 2014 van és nem 1990. Egy primitív weboldalhoz ma semmilyen szakértő nem kell, kész sablonok vannak a neten, kész portálrendszerek, kész funkciók. Ezeket kereskedelmi alapon kínálják, a legolcsóbb (éves) előfizetések már 12e Ft körül elérhetőek, beleértve a domain bérlést is. És értem én, hogy egyből fizessek, meg is teszem, de majd a megoldásért :-).

2014. jan. 11. 13:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Olyasmit keresek, mint amilyen a webnode.hu, csak megnéznék többet és végignézném, melyik, milyen.
2014. jan. 11. 15:27
 6/9 anonim válasza:

1. kommentelő ismét

Én nem ilyenre gondoltam, pl. az mlap.hu is ilyen, utálom az ilyen oldalakat, meg a sok kis okos gyerek, tele rakja képekkel, pláne giffel, az oldal (betöltése is) lassú és csillog villog, mint az oviban.

Én rendes weboldalt csinálok, nem pedig ilyen ingyen regisztrációs izét.. Még ma is dolgozok, de elvileg jöv hét eleje felé nem, akkor tudok ezzel foglalkozni, ha érdekel. Fizetni elég akkor, ha kész az oldal.. Ha érdekelnek a részletek, itt is írhatsz privátban és adok vmi netes elérhetőséget, mivel jelenleg nem MO-on tartózkodom.

Mondjuk egy példa, kb. ilyesmi.. De bmit megcsinálok..

[link]

2014. jan. 12. 08:00
 7/9 Német_Tibor ***** válasza:
Ha még aktuális, írj PM-et!
2014. jan. 12. 09:50
 8/9 A kérdező kommentje:

Egyrészt köszönöm annak, aki privátban már írt, de nem egy fejlesztőt keresek, aki összerak egy oldalt, hanem egy kész, sablonokat, keretrendszert kínáló szolgáltót, ilyen havi 700 Ft-tól már van. Én is meg tudnám magamnak írni (2-3 milliós oldalletöltést elérő tartalomszolgáltató működő hírportált raktam össze mambo+cpanel+egyedi fejlesztés kombóból), csak épp most egy egyszerű megoldás kell.

Miért nem jó a következő oldal egyébként? Nekem kb. ennyi épp elég: [link]

Lassan egyébként eldől, hogy webnode alapú lesz, nem kell olyan funkció, amit az az oldal nem tudna. Ha hasonló oldalt még ismer valaki, megköszönném, ha írna.

2014. jan. 13. 11:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja, a jelzett oldal webnode alapú.
2014. jan. 13. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!