Hogyan tudom autoittal beolvasni a tálcán levő ikonokat, majd belapozni egyet? hogyan tudom érzékelni autoittal a GUICtrlSetTip aktivizálódását?
Run("notepad.exe")
Sleep(3000)
ha megnyitok autoittal valamit hogyan tudom figyelni mikor nyílt meg hogy csak annyit kelljen várni amennyit tényleg kell?
nem jó.
nem érzi ha megnyílt
Én elhiszem, hogy nem érzi, hogy megnyilt, akkor nagy valószinűség szerint rossz a kód azon része, ahol az ablak osztályt definiálod itt : WinWait("[CLASS:Notepad]", "", 10) nagy valószinűség szerint ez a rész a hibás : "[CLASS:Notepad]"
Mivel ez a kód tökéletesen lefut és jól müködik (nálam) :
Example()
Func Example()
_ _ ; Run Notepad
_ _ Run("notepad.exe")
_ _ ; Wait 10 seconds for the Notepad window to appear.
_ _ WinWait("[CLASS:Notepad]", "", 10)
_ _ MsgBox(4096, "Title", "Megnyilt.", 10)
EndFunc ;==>Example
A "Megnyilt." üzenetet nem 10 másodperc múlva irja ki, hanem miután a Jegyzettömb elindult.
Innentől kezdve viszont a gond a Te "készülékedben" van.
Üdv.
Köszi
Az volt a baj, hogy nem a notepaddal kezdtem hanem más editorokkal, mert mással is szükség van rá.
De igazából nem is editor megnyitásnál kéne, hanem link megnyitásnál, mert annak sokkal bizonytalanabb az ideje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!