PIC programozás tanulás hogyan tovább?
A Javascript kicsit sem hasonlít a C-re.
Ha neked az jött le, hogy igen, akkor egyiket sem ismered picit se.
"Szintaktikailag sincs túl sok közös vonása."
Tényleg nincs, végső soron nem is a Java szintaxisát vették kiindulú pontnak, amit meg ugyebár minek is a szintaxisa ihletett meg?
Szerintem nem a kérdezőnek kéne elgondolkodnia a tudásán.
Mármint milyen kérdés áll fent, mert nekem nem túl világos.
Gyakorolni kell, programozni ezerrel, aztán majd menni fog, nem tudom ezen kívül mit lehet még tanácsolni.
Mindenesetre ez az állásajánlat szerintem még elég korai, a programozást nem lehet (vagy inkább nem érdemes, mert sajnos sokan csinálják) gyorstalpaló módon tanulni.
A PIC C is csak C, nincsenek más "parancsok". De amíg egy desktop C program a képernyőre ír, addig itt neked egy hardvert kell vezérelned, portokat, timereket, komparátorokat, megszakításokat kell kezelned. Amit a C mellé tanulnod kell az a PIC hardver felépítése, kezelése, illetve a különböző hardver kommunikációs protokolok, pic-specifikus megoldások.
Google: "pic programming"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!