Hogyan tudnám ezt az oldalt megvalósítani?
Szeretnék egy streamer weboldalt fejleszteni egy őrült ötlettől vezérelve, viszont eddig nem foglalkoztam ilyesmivel. Tudom, hülyeségnek hangozhat csak így belevágni valamibe, de mégis kíváncsi vagyok, hogy meg tudnám-e valósítáni. Persze nyilván nem ezzel a projekttel kezdenék, mert ezt egy kezdőnek lehetetlen lenne megcsinálni, viszont el szeretném sajátítani a szükséges tudást.
Arra lennék kíváncsi, milyen programozási nyelvet/nyelveket, esetleg mást kellene tanulnom?
1. kommentelő
Nem szeretném mindenféleképpen üzemeltetni, elsősorban a megalkotása lenne a cél.
2. kommentelő
Köszönöm az értelmes, építő hozzászólást.
HTML (hogy legyen oldal), CSS (hogy szép és rendezett legyen), Javascript (a lejátszás vezérléséhez és az oldal dinamikussá tételéhez), valamilyen adatbázis pl. MySQL vagy MSSQL, valamilyen szerveroldali nyelv pl. PHP, Java, C#/ASP.NET (hogy el tudjuk tárolni és meg tudjuk jeleníteni a felhasználók által feltöltött tartalmakat)
Annyi hogy fogadod a feltöltéseket, elmented fájlha és adatbázisba, majd generálsz egy oldalt ami HTML5 Video-val lejátssza a fájlt
HTML (hogy legyen oldal), CSS (hogy szép és rendezett legyen), Javascript (a lejátszás vezérléséhez és az oldal dinamikussá tételéhez), valamilyen adatbázis pl. MySQL vagy MSSQL, valamilyen szerveroldali nyelv pl. PHP, Java, C#/ASP.NET (hogy el tudjuk tárolni és meg tudjuk jeleníteni a felhasználók által feltöltött tartalmakat)
Annyi hogy fogadod a feltöltéseket, elmented fájlba és adatbázisba, majd generálsz egy oldalt ami HTML5 Video-val lejátssza a fájlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!