Milyen könyvekből, illetve internetes forrásokból érdemes programozni tanulnom?
Mechatronikai mérnök hallgató vagyok a BME-n, most fejeztem be a 2. félévemet. C++-ban tanítottak minket foglalkozni, azonban én kevésnek érzem azt, amit megtanítottak nekünk, és a következő félévben már egy másik programnyelvet fogunk tanulni. Ezért szeretném a nyáron fejleszteni a C++-os tudásomat, mert még hasznos lehet. Milyen forrásokból érdemes tanulnom így C++-t, ha már az alapok bőven megvannak (legalábbis úgy érzem...). Stroustrup könyvéről már hallottam, de nem tudom, hogy érdemes-e abból a monstrumból tanulni :D
A másik kérdésem pedig Matlabbal kapcsolatos, afelől is szeretnék érdeklődni, hogyha szeretnék autodidakta módon megtanulni Matlabozni, akkor ahhoz milyen könyveket, illetve netes forrásokat javasoltok? Matlabot még sose használtam, szóval abban full kezdő vagyok
https://www.youtube.com/watch?v=q79HkMakcPM&list=PLzJogcypZp..
Még kevés video van, de most indult a csatorna és folyamatosan frissül. Ha tetszik iratkozz fel, kommentelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!