Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C# feladat segítség, ti hogy...

C# feladat segítség, ti hogy fognátok neki?

Figyelt kérdés

Van egy m férőhelyes asztal, ahova le szeretne ülni n ember. (n>m , több személy van mint férőhely.) Ki kellene írassam az összes lehetséges ülésrendet backtracking módszerrel. Számít a sorrend( tehát 1,2,3 nem ugyan az mint a 3,2,1).

Ehhez hasonló megoldást kellene kapjak:

Emberek: 1,2,3 Hely:2

Lehetséges ülések: (1,2)(1,3)(2,1)(2,3)(3,1)(3,2).

2017. máj. 24. 01:16
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Úgy fognék neki, hogy csinálok egy új projektet VS-ben.
2017. máj. 24. 04:25
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
2017. máj. 24. 06:28
 3/7 anonim ***** válasza:
20%
Megcsináltatnád mással a házidat mi, paraszt?
2017. máj. 24. 09:00
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
File -> New Project...
2017. máj. 24. 09:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Másodiknak pacsi, a többiek meg nem értem miért járnak az oldalra ha segítségnyújtás helyett csak a fröcsögés megy. Senki sem kérte hogy oldd meg helyettem.
2017. máj. 24. 10:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Na igen, az a baj, hogy tényleg rengeteg tudatlan figura játsza itt az agyát, aki még azt se érti mi a kérdés, nem is tudja mi a különbség permutáció és kombináció között, de ideböfög valami nagyfiúsat.
2017. máj. 24. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:

"Senki sem kérte hogy oldd meg helyettem".

Bemásoltál egy feladat szövegét a kérdésed alá, nem írtad le, hogy hol akadtál el, meddig jutottál, mi jelent pontosan problémát, a C# vagy a matek része nem megy, milyen szintű a tudásod, te eddig minek néztél utána magadtól, ebből mi nem volt világos, esetleg nem tudod, hogy valamire hogyan keress rá, vagy a feladat szövegéből nem értesz valamit.

Semmi hasznos információt nem adtál, ami alapján segíteni tudnánk neked abban, hogy rájöjj a megoldásra. Ezek hiányában szerintem jogosan keltettél szinte mindenkiben olyan benyomást, hogy velünk szeretnéd elvégeztetni a házi feladatodat.

Ha konkrét kérdésed van, akkor szívesen segítünk, hiszen ezért kattintottunk a bejegyzésedre. Ha azt sem tudod, hogy hogyan állj neki, akkor inkább a tankönyvben keress választ, mint itt.

2017. máj. 24. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!