A C++ prpgramnyelv nehéz?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 28. 17:38
1/5 anonim válasza:
Én azzal kezdtem a 24 órás könyvből és szerintem nem az.
2/5 anonim válasza:
Nem, de ha egy 4 szóból álló mondatot sem sikerül hiba nélkül leírnod, akkor a programozással gondjaid lesznek.
4/5 anonim válasza:
Fél év alatt meg lehet úgy tanulni, hogy technikailag bármit le tudj programozni benne. De sok év után is tanulhatsz benne új dolgokat. Nagyon nagy filozofiai és gyakorlati mélységei vannak. Sokféle képpen lehet benne programozni. A legtöbb programozó 5-10 év gyakorlat után is ocsmány spagetti kódot gyárt, amit pár évente ki kell kukázni és újra írni.
5/5 anonim válasza:
Aki tudja annak könnyű, aki nem, annak nehéz, ez így van mindennel az életben. Ha meg akarod tanulni, készülj fel rá, hogy kezdetnek ~1000 oldal olvasmány vár rád (ez megvan pár hónap alatt, talán 4), majd írnod kell a saját programjaidat, hogy tapasztalj és gyakorolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!