Programozásban mit jelentenek a változók? Nehéz megtanulni Programozni? Matematikának melyik része kell fontos a geometria része?
Nem vagyok benne biztos ezét tőletek kérdezem meg hogy a változók az a program nyelvben a rövidítések?
pl:Echo,const vagy ilyenek?
Ez a 77%-os majom mindenhova beszemeteli a kis konyhanyelvű baromságait, csak tudnám minek?
Próbálnak okosnak tűnni, de egy kicsit jobban hozzáértőnek rögtön leesik, hogy szar van a palacsintában a gyenge hasonlatokkal, életképtelen példákkal.
Az mindenesetre biztos, hogy borzasztó bicskanyitogató a stílusa.
12-es (77 %-os, amatőr):
Az egyik gond az, hogy amit te írtál, az egészen más, mint amire hivatkozol.
A másik gond, hogy amire hivatkozol, az is elég pongyola, kevéssé szakmai.
A harmadik gond meg az, hogy ma már minden hülye írhat könyvet, sőt, akár szakkönyvnek álcázott, vagy annak tűnő marhaságokat is.
A negyedik gond pedig, hogy ezzel a firkálással lehetőséget biztosít más hülyéknek ahhoz, hogy rá vagy a nevetséges művére hivatkozzanak.
Én ezt értem. Hülye vagyok a programozáshoz, rossz a felfogásom és az életre sem vagyok alkalmas. De ezt egy kicsit tegyük félre, mivel nem én vagyok a főszereplő, hanem a kérdezőnek kellene annak lennie.
Van egy kérdező, aki szeretne megtudni néhány dolgot. Szemmel láthatóan 100%-ban hasznos válasz erre a kérdésre még nem érkezett, holott minden egyes általa feltett kérdés jól megválaszolható, annak ellenére, hogy a programozói szakmába egyáltalán nincs belelátása.
Te két dolgot tehetnél meg, ami a kérdezőt közelebb viszi a válaszhoz. Az egyik az, hogy saját választ írsz a kérdésre. A másik pedig az, hogy - mivel előttünk már félmillióan megválaszolták ezeket a kérdéseket, te miért írnád le N+1-szer is ugyanazt - belinkelsz egy oldalt. De figyelembe véve a te állításodat, miszerint "ma már minden hülye írhat könyvet, sőt, akár szakkönyvnek álcázott, vagy annak tűnő marhaságokat is", téged is hülyének lehet nézni és a leendő írásod/linked is feltehetően marhaság. Szóval egy egyszerű, megválaszolható kérdésre senki sem adhat választ.
Nem marad más, minthogy szét off-oljuk a témát.
"Te két dolgot tehetnél meg,"
Még ebben is tévedsz.
Én megtehetem azt is, hogy felhívom a figyelmedet arra, hogy a kérdezők kimondatlanul is a kompetens emberek válaszaira kiváncsiak, nem az olyan buta, magamutogatók hibás hülyeségeire, mint a tied.
Mert te csak összeolvastál mindenfélét, a hiányosságokat kiegészíti az agyad - természetesen hibásan - és azt "tálalod" a kérdezőknek, olyan stílusban, ami megütközést kelt másokban is és bennem is. Nem utolsó sorban pedig félrevezeted a kérdezőt is a borzalmas, szakmaiatlan hülyeségeiddel, ahelyett, hogy csendben maradnál. Az ugyanis, hogy más még nem válaszolt, még nem teremt számodra jogalapot arra, hogy megpróbálj menőzni a szánalmas és kínos szószaiddal.
""Te két dolgot tehetnél meg,"
Még ebben is tévedsz."
És mi lenne, ha végigolvasnád a mondatot, amit írtam? Azt írtam, hogy "Te két dolgot tehetnél meg, ami a kérdezőt közelebb viszi a válaszhoz.". De ezzel a hozzászólásoddal még mindig nem vitted előrébb a kérdezőt, csak engem szidtál, holott már beismertem, hogy hibát követtem el és hülye vagyok a programozáshoz, az egész informatikához és az élethez is, nem utolsó sorban egy szánalmas idióta barom állat is vagyok. Mégis, még mindig engem oltasz ahelyett, hogy valami használható választ adnál a kérdezőnek.
Segíteni akartam, rávilágítottatok, hogy többet ártottam, mint használtam, én is elismertem, így soha többé nem szólok bele szakmai kérdésekbe. Viszont továbbra is szeretném látni a 100%-ban hasznosnak minősített választ, például tőled.
Én nem megyek bele a vitába, csak azt akarom mondani, hogy az a linkelt könyv valami borzalom.
Én idáig bírtam:
"Napjainkban a programok írásához grafikus integrált fejlesztıi környezetek (IDE - Integrated
Development Enviroment) állnak rendelkezésünkre. Ezek tartalmaznak szövegszerkesztıt, fordítót (esetleg interpretert), kapcsolatszerkesztıt, betöltıt, futtató rendszert és belövıt."
Van abba még ilyen is:
"Taszkok esetén (egy processzoron) egy „kaktusz” verem épül föl."
Meg ilyen: "A randevú bekövetkezte a taszkokban befolyásolható a SELECT-utasítás segítségével."
Vagy: "A generikus programozási paradigma az újrafelhasználhatóság és így a procedurális
absztrakció eszköze. Az újrafelhasználás ott érhetı tetten, hogy egy mintaszövegbıl
tetszıleges számú konkrét szöveg generálható."
# 18/18 Időpont ma 11:24
Ezeket egyszerűen nem tudom olyan kontextusban elhelyezni ahol értelmes lenne.
"Ezeket egyszerűen nem tudom olyan kontextusban elhelyezni ahol értelmes lenne."
Nem vagy egyedül.
Ez nekem sem sikerült, ezért is tettem szóvá.
A szakmai oldal hibáin, a konzekvencia hiányán túl azonban stilisztikailag is elég fésületlen ez a könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!