Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Szeretnék programot késziteni...

Szeretnék programot késziteni de, hogyan?

Figyelt kérdés

Olyan programot szeretnék ami kérdésre választ ad!

de fogalmam sincs ezekhez,hova kéne Írnom a program nyelvet?Notepad++ ba? esetleg jegyzet tömb?

hallotam valami ilyen parancsról,hogy:off@echo:""ezeknek a parancsoknak hol nézhetnék útána?

2017. márc. 12. 16:14
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Észre vettem,hogy valami nem stimel,de ha nem akkarsz kronként vállaszt addni,akor mi a ráké Írsz ide? :)
2017. márc. 14. 20:53
 22/28 tabaki ***** válasza:

Hát, aki ennél konkrétabbat ír, az már szerintem csal. Ha tényleg kísérleteznél, szükséged volna egy tisztességes programnyelvre, mert a batch-programozás különleges feladatokra szolgál, nehézkes, és annak sem kényelmes, aki egyébként más nyelven szokott programot írni. Az játéknak is kevés, hogy például minden gombnyomásra kiírjon egy sort, vagy bárminek a begépelésére a HIBAS JELSZO üzenettel válaszoljon, amíg a MALAC szót nem kapja -- merthogy egy jó darabig nem fogsz tovább jutni ennél a szintnél. A pascal nyelv ehhez képest könnyen tanulható, a feladat vélhető szintjén viszonylag kevés utasítással használható, és a fordítás szokásosan futtatható fájlt eredményez. Meg aztán, legalább az elindulásban tudnék segíteni valamennyit.

Inkább te vagy, aki nem halmozott el bennünket a részletekkel. Az eddigiek alapján még azt sem lehet megtippelni, hogy nem olyasvalamit képzeltél-e el, ami nem is megvalósítható. A program ugyanis csak olyasmikre tud válaszolni, amiket te előzőleg beleírtál, vagy amit saját maga ki tud számolni. Az megoldható, hogy mondjuk véletlenszerűen választott számokból matekfeladványokat készítsen, vagy kérésre kilistázza a magyar költők nevét, de ha te elfelejtettél gyökvonás-feladatot beleírni, vagy kihagytad a listából Tóth Árpádot, ezt a program nem fogja magától előcuclizni. Elsősorban tehát azt kellene nagyon pontosan megtervezned, hogy mit kellene csinálnia, mert ha az anyanyelveden nem tudod elmesélni, programnyelven pláne nem fog menni.

2017. márc. 15. 00:16
 23/28 A kérdező kommentje:
Wikipédiáról szedném le az adatokat,amoylan kis szoftware lenne telefonra a gyerekeknek segitségűl a suliba,""számok,költők,angol,német,slovák szavak"",többnyire amit itt tanúlúnk!
2017. márc. 15. 11:28
 24/28 anonim ***** válasza:

Felejtsd már el.

Wikipedia meg már meg van írva.

2017. márc. 15. 11:30
 25/28 tabaki ***** válasza:
Nem bántásból mondom, de ebből nem lesz semmi. Telefonról eddig nem volt szó, az egy másik világ. Ha jól sejtem, Java nyelven tudnál Android-applikációkat készíteni, de ez az egész tanulási folyamat sokkal bonyodalmasabb és hosszabb, mint ahogy te elképzeled. Gyakorlatilag esélytelen.
2017. márc. 15. 19:57
 26/28 A kérdező kommentje:
Miért lenne esélytelen?anyira nehéz???nem tudtam,hogy a kettő közt van kűlömbség ne haragúdjatok!.
2017. márc. 15. 20:16
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, te olyat szeretnél, mint az IBM Watson-ja, csak mindezt hangfelismerés és beszédszinti nélkül. ( https://www.youtube.com/watch?v=WFR3lOm_xhE ). Ezesetben vagy írsz az ibm-nek, és elkéred a programjukat, vagy megpróbálod valami torrentsite-on lewarezolni, aztán portolni androidra. Nem kell megijedned, 1 hét alatt kész leszel vele, max. a megfelelő háttérkép kiválasztása miatt csúszhat néhány napot a project.
2017. márc. 15. 23:56
 28/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm :3
2017. márc. 16. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!