Hogyan lehet videojátékot, appot készíteni?
Oké, oké, állj!! Mielőtt nekikezdenétek a lehurrogásomnak és a "ha ilyet kérdezel ne is kezdj hozzá" kezdetű kommenteknek, megkíméllek titeket a fáradozástól: az ilyenek egyáltalán nem érdekelnek és csak azért, hogy átgörgessek felette, nem érdemes leírnod.
Ha viszont szeretnél segíteni, nagyon jó lenne ha részletes választ írnál (mi kell hozzá -milyen eszközök és tudás-..stb), vagy esetleg az ötletet/ötleteket hol, hogyan lehetne eladni (akár külföldieknek) illetve ha van olyan honlap ahol tudok olvasni ezekről, szívesen várom a linket is.
Tudni kell, hogy egy 20 éves kezdő lány vagyok és igen, bevallom hogy tapasztalatom nincs ezekkel a dolgokkal, csak ötleteim, de szeretek tanulni és érdekel is ez a téma, így ez nem lenne akadály.
Köszönöm előre is a segítőkész kommenteket, üzeneteket! (privátban is írhattok)
https://www.youtube.com/channel/UClsD5h1f4_GxB3EjahrbDJQ
Ezt a csatornat tudom ajanlani, a srac 0 rol mutatja meg h hogy kell unitiyben jatekot fejleszteni
Kezdd el szépen lassan és rájössz.
1) Kezdésnek írj egy "gondoltam egy számot, találd ki" játékot.
1.5) Mastermind
2) Ötös lottó.
3) Akasztófa.
3.5) Connect4
4) Sudoku
5) Legyen Ön is Milliomos!
6) Scrabble
7) Snake
Aztán amikor ezek az alap játékok mennek, elkezdhetsz olyan dolgokon agyalni, hogy a számítógéppel hogyan tudnál megoldatni egy adott problémát, például:
1) Három korsó probléma
2) Hanoi tornyai
3) Nyolc királynő
stb.
Ha ez szintén megy, akkor lehet továbblépni a lépésajánló algoritmusok felé, például a Tic-Tac-Toe játékhoz.
És ebben még mindig nincs olyan, hogy multiplayer, nem csilivili csak ilyen szar konzolos...
És most vérg_ci leszek: Ha már az első játék megírása is kifog rajtad, akkor nem játékkal kellene kezdeni. Vagy hogy te valami 3D csilivili dologra gondoltál? Nos, az még nehezebb.
Oké, oké, állj!! Mielőtt azt írnád, hogy egy bunkó állat vagyok, hadd mondjam el, hogy mindenki idejön a nagy ötleteivel, persze nem tudja, hogyan kell megcsinálni, de már azon gondolkodik, hogy ebből mikor lesz pénz. Nem. Ez nem így megy. És amire a legjobban fel tudjuk kapni a vizet az az, hogy ezt a kérdést már millióan feltették. És 20 éves létedre nem vagy képes utánanézni a google-ben? De legyen, megtettem helyetted:
Azt ne mondd, hogy azért nem jó, mert angol...
Köszönöm a hasznos válaszokat! :)
Utolsó: "Mielőtt azt írnád, hogy egy bunkó állat vagyok, hadd mondjam el, hogy mindenki idejön a nagy ötleteivel, persze nem tudja, hogyan kell megcsinálni, de már azon gondolkodik, hogy ebből mikor lesz pénz. " Mint ahogy írtam is, tisztában vagyok vele, hogy ez nem megy egyről a kettőre és kész vagyok időt szánni rá, hogy megtanuljam a dolgokat. A nagy ötletekről meg annyit, hogy nem tudhatod hogy nekem pl. milyen ötleteim vannak, így véleményt SEM mondhatsz róluk. De ha ezzel a mondattal el akartad venni a kedvem a dologtól, ne haragudj, nem sikerült.
"amire a legjobban fel tudjuk kapni a vizet az az, hogy ezt a kérdést már millióan feltették. És 20 éves létedre nem vagy képes utánanézni a google-ben?" Én pedig azon tudom felkapni a vizet, hogy egy "GYAKORI kérdések" oldalon nem tehetek fel egy kérdést anélkül, hogy nem jönnétek a "de ezt már hányszor megkérdezték" szöveggel.. Ha meg idegesít, hogy találsz egy újabb ilyen kérdést, görgess tovább és ennyi. Valamint rákerestem google-ben -mindig rá keresek ha valami érdekel, nem vagyok idióta, köszönöm szépen- de gondoltam van itt valaki aki esetleg tud olyat mondani amit googleben nem találtam meg.
Mindenesetre a kommented első felét köszönöm!
Elég paraszt modora van ennek a 6. válaszolónak.
Ez a lány abszolút normális volt, kivált az itt fel-felbukkanó bivalycsordához képest. Nem tudom miért kellett neki így bebüfögni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!