Az Ubisoft-nál szeretnék programozni, vagy animálni, textúrákat készíteni, mert ezek engem nagyon érdekelnek, animálni szeretek, programozni is tudok 0, 0001 es szinten :D Lehetne erre lehetőségem?
Őőő, az nem zavar, hogy az Ubisoft az csak játékkiadó. Tehát ők csak fizetnek játékfejlesztő cégeket, akiknek a végén megveszik a portékáját. Nem az Ubisofthoz kell bekerülnöd, mert ott főleg marketingesek vannak, hanem egy külső fejlesztő céghez, aki az Ubisoftnak szállítja a software-eket.
Az meg kb. zsákbamacska, h pont a céged szerződik le az ubisoft-tal, nem tudhatod, hogy a tulaj hogyan egyezkedik. Lehet, hogy a munkád végül az EA fogja megvenni, noha te az Ubit szeretted volna vevőnek.
hát ki tudja, h mi lesz belőled 7 év múlva. Megszűnhet az ubi és rájöhetsz arra, h vannak nők, drogok és alkohol :D
Viszont 3d-re ráfekszel, megtanulsz angolul anyanyelvi szinten még sokra viheted. Programozni meg csak a felépítését kell megtanulnod objektum orientáltan mondjuk, nyelv nélkül is kialakítva a szemléletet. - addig korántsem biztos, h ugyan azok a nyelveken fog íródni bármi is
Az Ubisoft 1990-es évek elejétől játékfejlesztő cég is, nem csak kiadó. Ha itt megnézed, van jópár saját fejlesztésű játékuk: [link]
Igaz itt pl azt írják, hogy Ubisoft Montreál, de ez a leányvállalata az Ubisoftnak, kb mint a Microsoft Magyarország a Microsoftnak. Attól az még Ubisoft.
"A ubisoftnál ne akarj dolgozni"
Sztem ezt inkább döntse el Ő.
Komolytalan vagy és gyerek. Jónak kell lenned matematikából és programozásból, meg persze angolból. Meg elvégezni, mondjuk az ELTE-t.
Hogy érted, hogy szeretsz animálni? Csináltál már valamit, amit betudsz mutatni?
Szerintem végezd el az általános iskolát és próbálj valami jó szakmát szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!