Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék olyan videójáték...

Hogyan tudnék olyan videójátékot készíteni amilyet én akarok?

Figyelt kérdés
Az alapoktól mindent én szeretnék készíteni és ilyen 3D-s lenne kb: olyan mint a sims.

2016. jan. 4. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy sokat tanulsz
2016. jan. 4. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Sehogy, mert nem egy ember készíti az ilyen játékokat, hanem egy legalább 50-100 főből álló csapat.
2016. jan. 4. 19:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Még annál is többen. Mikor kijátszok egy játékot legalább 10 percig gördül lefelé a stáblista.
2016. jan. 4. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Jól írják a többiek, nagyon sok meló egy ilyen játék elkészítése. Először alap informatikát kell tanulnod, aztán számítógépes grafikát, nem árt egy kis fizika sem. Ha nagyon szeretnél ilyesmivel foglalkozni, akkor azt javaslom, hogy próbálj informatikusként elhelyezkedni egy már létező cégnél. Ha ott pár év munka után úgy látod, hogy ez neked menne egyedül is, akkor hajrá :-)
2016. jan. 4. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát nagyábol "olyat mint a sims" mègha nagyon kezdetlegesen ia ès 8színűben rajzolva is 1 èvig tartana elkèszítened ha megfelelő programozási ès grafikai szerkesztèsi kèpessèged magvan hozzá, ezek nagyon idő igènyes ès elkèpesztő feladatlenne egymagadban is,

Èn ugymond "kèszítettem" egy játèkot az RPG Maker VX-el

A program által előre szerkeztett grafikával, ès mire kb 8 órás játèkmenetet ès bug mentes játszható játèkot csináltam

Kb 1 hónap volt

2016. jan. 4. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!