Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért hívják a functionöket,...

Miért hívják a functionöket, methodokat függvénynek?

Figyelt kérdés

Undorodok ettől a szóhasználattól, miért terjedt el ez?

Miért nem lehet methodnak vagy functionnek nevezni?

2017. jan. 21. 16:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 A kérdező kommentje:
Volt olyan aki valamennyire értett hozzá. Magánemberekkel dolgozok, mert freelancer vagyok. Annak angol szavakkal magyaráztam el, mert gondolok arra, hogy hamár valamennyire ért hozzá, akkor értse az angol szavakat is.
2017. jan. 21. 17:52
 12/70 anonim ***** válasza:
56%

" mert freelancer vagyok."

Az lehet, de hogy nem programozó, az meg biztos.

2017. jan. 21. 17:55
 13/70 A kérdező kommentje:

Egyébként meg persze, érthető, de vannak olyanok, akik szeretnek teamben programozni. És ezt konkrétan élvezik. - Én ezzel nem tudok azonosulni, és zavaró számomra az ilyesmi.

Nyílván a befásultság és az antiszociálisságom miatt van, de nem szívesen dolgoznék csapatban. Én magamnak bizonyítok, nem másnak.

2017. jan. 21. 17:55
 14/70 A kérdező kommentje:
És ezt miből sikerült megállapítani? Minden programozónak kedvesnek kell lenni? :)
2017. jan. 21. 17:56
 15/70 anonim ***** válasza:
44%

Nem kedvesnek kell lennie, hanem okosnak. Okosabbnak mint te vagy.

Aki nincs tisztában azzal, hogy mit csinál, az ne csinálja. Te nem vagy tisztában a függvény mibenlétéről, arról sem, hogy a függvények miért függvények, mi a szerepük.

Ahogy a metódusok szerepéről, a függvényektől való különbözőségükről sem tudsz semmit.

Ez a baj.

2017. jan. 21. 18:15
 16/70 A kérdező kommentje:
Nem csinálok olyat, amihez matematika kell, ez egyáltalán nem titok. Nekem egy kódblokk, egy unit, ami végrehajt bizonyos dolgokat, az mindig function, vagy method lesz. nem véletlen ez a keyword, nekem azok is maradnak. Úgy ahogy a VPS sem lesz Cloud, csak azért mert az milyen jól hangzik..
2017. jan. 21. 18:18
 17/70 anonim ***** válasza:

# 17/17 Időpont ma 18:18

Igen, csak épp ha neked egy function a szó funckió értelmében function, akkor rosszul programozol. Ennyi.

2017. jan. 21. 18:31
 18/70 A kérdező kommentje:
Értem hogy mit mondasz. Természetesen nem így programozok, unit tesztelt kódot írok. Csak nem vagyok a híve annak hogy lefordítanak mindent magyarra.
2017. jan. 21. 18:41
 19/70 anonim ***** válasza:
73%
Attól, hogy kamaszként lázadsz a világ ellen, még nem lesz igazad és te leszel az aki alulmarad.
2017. jan. 21. 19:30
 20/70 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem vagyok kamasz. :)
2017. jan. 21. 20:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!