Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik C++ verziót ajánljátok?

Hominida kérdése:

Melyik C++ verziót ajánljátok?

Figyelt kérdés

Windows 7 alatti egyszerű alkalmazói programok, esetleg DLL-ek írására, programozásban jártasnak. Van egy álmom: viszonylag kicsiszolt, gyorsan kezelhető, hangolható IDE, akadozás és bűvészkedés nélkül működő debug, tűrhető sebességű exe. Team management, felhőcske és effélék nem szükségesek.

Van olyan, amely .NET nélküli, de nem szükségképpen natív futó kódot tud csinálni?

2017. jan. 14. 00:36
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :-] De látod, vannak, akiket zavar, hogy mással szót tudtam érteni.
2017. jan. 16. 23:08
 32/33 A kérdező kommentje:

SimkoL, meglepett, hogy milyen régi rendszer ez a C++ Builder. Nem tudtam, hogy a Borland csinálta, márpedig az egy nagyon jó név volt a szakmában. Egyszer, nagyon régen nálam a Borland–Microsoft versenyt kevéssel az utóbbi nyerte, épp ezért volt meglepő látnom, hogy ez a rendszer mennyire hasonló szemléletű és szerkezetű, mint amilyen a Visual Basic 5 volt. (Sőt, még külön segíti is az onnan ideköltözőket.) Sajnos azóta a Microsoft már elfeledkezett arról, hogy valamit egyszerűen is meg lehet csinálni.

Még nem tudom, hogy a Win7 és későbbiek alatt a C++ Builder kódja mennyire stabil, de ha valóban ezt használod még, akkor nyilván az. Nagyon kíváncsi vagyok a képességeire, köszönöm még egyszer a tanácsot.

2017. jan. 16. 23:20
 33/33 anonim ***** válasza:
Az iparban Visual Studiot használnak / QtCreatort.
2017. jan. 16. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!