Melyik utorrent verziót ajánljátok?
Figyelt kérdés
- Lehetőleg legyen magyar verziója
- Ne legyen béta verzió
- Viszonylag kevés erőforrást egyen, mivel a laptopom kicsit régebbi (Processzor: Amd athlon(tm) ii dual-core processor, 2200 Mhz (11x200) 2 mag, 2 logikai processzor ; RAM: 3 GB DDR3-1333 SDRAM)
- Windows 7 32 bit
2016. máj. 7. 18:40
1/10 anonim válasza:
1.8.5 lang fájl netről hozzá tölthető.
2/10 Hominida válasza:
3.0, nálam ez fut éppen. Csendes, udvarias, mindent tud, talán a streamelés kivételével. És nem tölt hibásan, mert a 3.4.5 rendszeresen hiányosan töltötte le a nagy fájlokat. Van hozzá honosítás is, bár bevallom, azt nem próbáltam. Most töltenek rólam, emiatt a CPU-igénye 3.5% körül mozog, a memóriaigénye pedig szót sem érdemel.
3/10 anonim válasza:
3.1.3 Az utolsó reklámmentes verzió
4/10 anonim válasza:
2.2.1 ncore ajánlattal. Vagy 3.3.1. (amelyik jobban tetszik)
5/10 anonim válasza:
nekem a 3.x -re vírus kergető jelez. :-S
7/10 Hominida válasza:
Talán nem egy hivatalosnak tekinthető oldalról szedted le. De nyugodtan lépj vissza a verzióban, nincs sok jelentősége, egy korábbi biztosan nem hozza izgalomba a kergetőt. :-)
8/10 anonim válasza:
u t o r r e n t (.) h u -ról van.
9/10 Hominida válasza:
Letöltöttem, az Avast nekem nem jelez rá, sem az eredetire, sem a honosításra. Viszont reklámos, mert telepíteni akarja a Bunndle Offer Managert. nekem nem tetszik.
Amondó vagyok, töltsd le a 3.0-t, én is ezt használom. utorrent (.) hu/letoltesek/ , honosítása is van, a köztes verziókat pedig nem látom.
10/10 Hominida válasza:
Esetleg ellenőrizheted a letöltött fájl CRC-jét:
utorrent_3.0.exe F351E132
utorrent_3.1.3.exe 0B803064
utorrent_3.1.3.x_utorrent(.)hu.zip A2017880
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!