Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért ilyen lassú az uTorrent...

Miért ilyen lassú az uTorrent letöltésem?

Figyelt kérdés

Eddig még úgy elvoltam a dologgal,de most már igazán elegem lett.

Nem vagyok nagy filmes típus,de ha esetleg úgy érzem magam,hogy megnéznék egy filmet,akkor 5 órán keresztül szed le egy,kis,gagyi,szar minőségű filmet ez a retek uTorrent.

Itt megnézhetitek az internetemet: [link]

Szerintem ilyen nettel nem 3-4 órát kéne várnom egy 2Gb-os film letöltésére... (vagy én vagyok a hülye)

Tudtok ajánlani valamit beállítást,programot stb.,hogy növelni tudjam a letöltési sebességem?

2016. márc. 18. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem korlátozza a szolgáltató a torrentezést, nem értél el havi adatforgalmi korlátot ami miatt csökkentett sebességgel netezel?

Alapvetően a utorrent nincs korlátozva, viszont pluszbeállítás sincs rá amitől neked hirtelen gyorsabb lesz a semmiből a letöltés. Azt kell megnézni hogy nem lett-e mégis valamilyen globális tiltás beállítva rá: beállítások/sávszélesség, itt ha minden 0 akkor korlátlan.

Ha minden rendben, kérdés hogy honnan töltesz és milyen megosztási arányokkal. HA alig van seeder és nekik sem nagy a feltöltési sebességük, akkor azzal a helyzettel nem tudsz mit kezdeni. Ha minden egyes letöltés ilyen lassú, az gyanús. De ha csak egyes letöltések, például több éves rossz megosztási arányú régi torrentek, és emellett más letöltések akár max sebességgel is mennek, akkor sem a torrentkliens, sem a net nem lesz hibás, csak ilyen rosszak a seederek egyes esetekben.

2016. márc. 18. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
uTorrentben a beállításoknál nézd meg, nincs-e beállítva letöltési korlát! Ha van beállítva akkor az értéket írd át 0-ra. A 0 azt jelenti a uTorrent-nél, hogy nincs limitálva.
2016. márc. 18. 21:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem,köszönöm!

A sávszéllességnél pár dolog magasabban volt,mindent 0-ra raktam,remélem jobb lesz valamivel.

Köszönöm a segítségeteket.

2016. márc. 18. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi rejtély nincs.

Nincs seeder. Ennyi.

2016. márc. 18. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!