Melyik C++ verziót ajánljátok?
Windows 7 alatti egyszerű alkalmazói programok, esetleg DLL-ek írására, programozásban jártasnak. Van egy álmom: viszonylag kicsiszolt, gyorsan kezelhető, hangolható IDE, akadozás és bűvészkedés nélkül működő debug, tűrhető sebességű exe. Team management, felhőcske és effélék nem szükségesek.
Van olyan, amely .NET nélküli, de nem szükségképpen natív futó kódot tud csinálni?
Ez nem alapelv, ez a konkrét válaszom. A legújabb VS a legjobb, de ezt már kétszer leírtam. Fejlettebb, bővebb funkcionalitású, mint az előző verziók, de közben csaknem minden feature megtalálható ugyanúgy benne, ahogy az előző verziókban. De ezt is leírtam már egyszer.
Nem érted, miért van itt mindenki felháborodva. Nos azért, mert noha már legalább kétszer, de szerintem még többször megkaptad a választ a kérdésedre, te azt nem vagy hajlandó elfogadni, az pedig igencsak frusztráló, amikor a kérdező úgy gondolja, hogy ő jobban tudja mi a jó válasz, mint az, akiktől kérdez. Különösen, ha még lenézően is kezeled azokat, akik válaszolni méltóztatnak neked. Kicsiszivem, ha te már úgyis jobban tudod, mi a válasz amit keresel, akkor ne fáradj a kérdezéssel. Fogd a kis sznob fejedet, és próbáld ki magadnak azt a VS verziót, amit akarsz. De ne a legújabbat, mert azt mi ajánlottuk ugye.
#23, a két első választ megjegyeztem, megköszöntem, de valaki azt javasolta, hogy a Visual C++-ok között keressem az igazit. Megfelelne, mert én már használok ilyet, de nagyon ősit, aminél kényelmesebbet is el tudok képzelni. A Linuxhoz is jó kódról számomra nem nyilvánvaló, hogy az Windows alatt is fut, de .NET nélkül; ha a válasz ezt jelentette, akkor köszönöm, megjegyeztem.
Viszont nem akarom az elmúlt tíz év alatt kiadott összes VC++-t végigpróbálgatni, márpedig erre egyáltalán nem kaptam konkrét választ. Azt gondoltam, hogy lesz valaki, aki azt mondja, például, hogy a 2015-öst elcseszték, de a 2012 stabil volt, azt használom.
Egyszerűsítsük a kérdést: te dolgozol VC++-ban? Ha igen, milyen verziójú rendszert használsz? Használtál már másikat is?
Ilyen a mesében sincs :D :D :D
Retardált ez szerintetek?
Talán azért annyit hozzátennék, hogy nem biztos, hogy mindenben a legújabb a legjobb. Cél → Eszköz. Sajnos az újabb 'dolgok' már hatalmas méretű kódokat készítenek ugyanarra a dologra és ha az új dolgokat nem használod ki feleslegesen.
Tudni kell dönteni mikor mi, melyik kell, esetleg a régebbit tudom-e bővíteni újabb komponensekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!