Melyik C++ verziót ajánljátok?
Windows 7 alatti egyszerű alkalmazói programok, esetleg DLL-ek írására, programozásban jártasnak. Van egy álmom: viszonylag kicsiszolt, gyorsan kezelhető, hangolható IDE, akadozás és bűvészkedés nélkül működő debug, tűrhető sebességű exe. Team management, felhőcske és effélék nem szükségesek.
Van olyan, amely .NET nélküli, de nem szükségképpen natív futó kódot tud csinálni?
Az a baj, hogy nem tettél fel profi kérdést, mert nem derül ki a kérdésedből, hogy mit is akarsz keresni. Ha profi kérdést akarnál feltenni, akkor nem tennéd itt fel, hanem rákerestél volna.
A VS 2015-től felfelé targetnek meg tudod jelölni, hogy Linux rendszereken is fusson a kód. Ha meg nem vagy a Visual Studio-val elégedett, még mindig ott a notepad és a CL compile módszere, vagy kereshetsz más IDE-t, például JetBrains CLion, Code::Blocks, bár utóbbi után szerintem átértékeled erősen a Microsoft Visual Studio-t.
Hiba egy írót egy rossz könyve miatt megítélni.
Igazad van, a programozás pont egy olyan ág, ahol teljesen naprakészek lehetünk 30 évvel ezelőtti technológiákkal is. Nem is értem, miért vannak felhő alapú szolgáltatások, mikor 200 ezer Altar 8000-es sorba kötésével is elérhetjük a teljesítmény töredékét. És kinek kell egér, jó volt terminálon írogatni a CRT kijelzőkön, és floppyn cipelni a szoftvereinket.
Tedd fel az új Visual Studio-t, ahogy már írták, ez nem Windows, nem lopja ki a szemedet is. Az álmodról meg szerintem lemondhatsz, ha egy kérdést nem tudsz megfogalmazni érthetően, és 11 válaszon keresztül hordasz le mindenkit, mert effektíve nem kérdeztél semmit, amire lehet válaszolni, mellesleg az elmúlt 22 óra minden pillanata alkalmas lett volna arra, hogy rákeress a kérdésedre. Persze lehetek én a rossz zsaru válaszoló, aki nem ad konstruktív válaszokat, elfogadom, de azzal, hogy te lepontozod a válaszokat, mi válaszolók konstatáljuk, hogy te is tudod, igazunk van.
#19, a GYK tele van olyan kérdésekkel, hogy szerintetek ez a gép elbírja-e a ... játékot, vagy hogy melyik táp a jobb. És érkeznek rá a magabiztos válaszok. Én azt kérdeztem, hogy ha valaki ismeri a C++ fejlesztőrendszereket, és azok közül a figyelem a Visualra terelődött, akkor tehát azokat, akkor melyiket tartja a legjobbnak. Zömében felháborodott, kötekedő válaszok érkeztek, és nem tudom, hogy miért. Ha valaki nem ismerős a témában, akkor nem kell semmit válaszolnia. Én még azt sem értem, hogy neked mi bajod van.
Te sem tudod a választ ezek szerint, és ez sem tragédia. A kérdésem szerintem érthető, és olyan, amelyet feltenni érdemesnek éreztem ott, ahol naponta számtalan hasonlóan véleményes kérdést tesznek fel. Reméltem, hogy lesz olyan, akinek már megvan a kialakult véleménye, és megosztja velem. Mivel a C nyelvekre vonatkozó kérdésekre sokan szoktak ugrani látszólag szakértő válaszokkal, talán érthető a gyanúm, hogy itt sokan lehetnek, akik már kipróbáltak több fejlesztőrendszert is, vagy legalábbis meg tudják ítélni azt az egyet, amit használnak.
Negatív értékelést én mindeddig két válaszra adtam, a 64%-os idegbetegre, néhányra pedig pozitívat. Mások értékelését nem tudom befolyásolni.
#18: "A legújabb a legjobb. Pont."
Ha ez így lenne, akkor a számítógépek fejlődése nem ott tartana, ahol most bukdácsolunk. Sajnos sok ellenpéldát tudnék sorolni, de fölösleges vesződség volna. Verziót te sem neveztél meg, vagyis valószínűleg nem dolgozol ilyennel, akkor pedig kár volt fáradnod a számomra hasznosat nem tartalmazó válasszal. Az alapelveddel nem értek egyet.
Ennek ellenére megköszönöm az eddigi válaszokat, és valamikor ki fogom írni a kérdést újra, hátha további tényleges információ is befut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!