Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » A c++ és a c# kód fordítása...

A c++ és a c# kód fordítása hogy zajlik?

Figyelt kérdés

Javaról tanultam már, .class kiterjesztésű bájtkódokat kapunk, amit a JVM képes futtatni, nagyvonalakban.

A c++ hogyan működik? Tudom, hogy ott rengeteg fordító elérhető, de mégis?

Illetve a c#? Erről még semmit sem tudok. Erről esetleg ha valaki kedvet kapna írna részletesebben? Vagy egy jó, releváns írást, könyvet linkelne. Sajnos annyi minden van az interneten, hogy kezdőként nehéz eldönteni, mi is a jó. Tudom, tudom, dokumentáció...

2017. jan. 6. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

LCC win32

Erre keress rá. Ez egy kis méretű, kis erőforrásigényű fejlesztőrendszer. Nem kell molyolnod a beállításokkal, felinstallálod és már barátkozhatsz is vele.

De neked inkább valami light-osabb nyelvvel kellene indítanod, mert csak az akarat van meg benned, tapasztalat ugyanakkor semmi. Nem bántani akarlak ezzel, csak azért írom, mert ez az igazság.

Próbáld meg a pythont, vagy a dev-pascal-t. Utóbbihoz van egy rakat magyar oktató oldal is.

2017. jan. 6. 09:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Jól látod, ezer helyen le van írva.

Rohadt fölösleges még egyszer pontatlanul, hiányosan leírni...

2017. jan. 6. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Sebaj, karácsonyra eléri a 0%-ot. :D
2017. jan. 6. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
C# ugyanúgy megy, mint a java, hasonló bytecode lesz az eredmény, csak nem class kiterjesztésű fájlokba rakja (ami jar-ba van csomagolva), hanem 1 egy nagyobb exe vagy dll készül belőlük.
2017. jan. 6. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:

A C# úgynevezett menedzselt kódot készít, a C++ natív kódot.

[link]

2017. jan. 6. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!