Hol tudnék megtanulni programozni?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel, de abszolút kezdő vagyok. Hol lenne rá lehetőség hogy elkezdjem 15 évesen?2016. dec. 19. 19:38
2/19 anonim válasza:
hegesztésspecifikus ipari robotot ?
3/19 Szirty válasza:
Mit szeretnél programozni?
Win, Linux, mikrovezérlő, PLC, mosógép, FPGA, web, egyéb?
4/19 Camorri válasza:
#1 vagyok:
amit #2 írt azt én se tudok xD
5/19 A kérdező kommentje:
először nyilván az alapokkal szeretnék tisztában lenni és aztán majd a többi
2016. dec. 19. 19:50
7/19 anonim válasza:
Először kezdheted a mosógéppel!
8/19 anonim válasza:
Olvasol, kódolsz, olvasol, kódolsz, olvasol, kódolsz, ismételsz, kódolsz, olvasol, kódolsz, olvasol, olvasol, kódolsz és így tovább.
9/19 Hominida válasza:
Ha olvasol valamennyire angolul, akkor szerintem csenj valahonnan egy Liberty Basicet, és kezdd nézegetni például ezt: [link]
A Small Basic sem rossz, ahhoz van egy magyar nyelvű "Programozási alapismeretek" tananyag is.
Ha már ráéreztél az ízére, és úgy érzed, hogy húzósabb dolog is jöhet, akkor majd ráérsz egy C# vagy Visual Basic verzióra átnyergelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!