Milyen oldalon lehet a legjobban megtanulni programozni?
Tudtok olyan oldalakat ahol összegezve van minden amit tudni lehet bizonyos nyelvekről és érdekesen tanítja
azt meg.
(A w3schools-t és developer.mozilla-t ismerem, nem száraz leírást, hanem kifejezettem tanító oldalakat/kurzusokat keresek.)
Főként java érdekelne, de javascpirt és abból node.js is akár.
Ezekről hallottam, de mindegyik csak az alapokat érinti elvileg: TeamTreehouse, CodeSchool, FreeCodecamp, BerryCode
A javaslataitok mellé pls írjátok oda hogy mért ajánljátok azt, és tapasztalatokat ha van.
Írhattok fizetős oldalakat is.
(Ismerős lehet a kérdés mert már feltettem egyszer, de senki sem válaszolt rá, csak elkezdtek vitázni, hogy érdemes e egyetemre járni ebben a szakmában)
Google. Röhögni fogsz, de tényleg. Ezer pdf-et találsz, ahonnan lehet értelmesen tanulni programozni, valamint youtube videókat is, ahol megtanítanak az alapokra, a többit pedig úgy általában is neked kell összerakni kútfőből, ez egy jó önképzés, a programozó úgyis addig tanul, amíg dolgozik. Én is magamtól tanultam, emellett egyetemre is járok az tény, de nem az ott tanultaknak köszönhetem a munkámat.
A "száraz" leíráshoz pedig jó, ha hozzászoksz, az összes dokumentáció ilyen. Meg kell látni benne a hasznos infót. De hogy ne csak bullshitnek tűnő infót írjak: tutorialspoint.com-on vannak hasznos alapok.
Google: Elte programnyelvek
Szerintem amelyik nyelv nincs rajta, azzal foglalkozni sem érdemes.
ha tanulni akarsz és tudsz angolul SoloLearn.com +
C9.io-ben kezd el programozni (full online fejlesztési környezet, csak csinálsz egy free accot és kijelez hibákat meg minden szart, ott blank és csinálsz egy mywebsite.html-t, previewnél pedig megjelenik...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!