Hogyan csináljak double-ből int-et?
Idézem:
"Egyébként Pascalban tényleg nincs olyan, hogy az osztás operátora az operandusok típusától függően más-más típusú eredményt adjon vissza."
/ Real division real or integer result: real
div Integer division integer result: integer
mod Modulus (remainder division) integer result: integer
Lám, alátámasztottad, hogy tényleg nincs. Az osztás operátora (/) mindig real-t ad vissza,
Már csak arra kell rámutatnod, én hol állítottam azt, hogy:
"az osztás operátora az operandusok típusától függően más-más típusú eredményt ad vissza."
"ezért az egyetlen oka, hogy beidézted az irományát az lehet, hogy bele akartál kötni."
Nem, az az oka, hogy ő akart belém kötni.
Vicc, hogy éppen olyasmit csinált, amiért engem megtalált, ami ellen olyan harcosan kikelt.
1. A válaszadó bedobta a kérdezőnek az egészrészes osztást.
2. Ezt a kérdező alkalmatlannak titulálta, mondván:
"DE ha a 67-et elosztom 10-el az 6.7"
3. A válaszadó bizonygatja, hogy próbálja csak ki, az osztás eredménye nem 6.7 hanem 6. lesz.(mellesleg, az egészrészes osztás okán ebben tökéletesen igaza is van)
4. A kérdező erre: "Köszönöm a segítséget. Pascal-al kezdtünk és ott se volt ilyen."
5. Én megjegyeztem, hogy nézzen utána, mert téved.
6. Erre jött a túrórudi az operandusok tipusára vonatkozó hablatyával.
7. Ezt követően meg jössz most te és védelmedbe veszed a hülyeséget, anélkül, hogy fogalmad lenne, egyáltalán miről szólt a vita.
"nem az egész osztás létét vitatta a Pascalban,"
Azt nemigen vitathatta, mivel nem is tudott róla. Ha tudott volna, ez a kérdés sem fogalmazódott volna meg benne.
Te is most vagy hazudsz, ferdítesz, vagy logikailag vagy annyira zokni, hogy az kifejezhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!