Írnátok egy argoritmust ami megadja egy double értéknek a 0 utáni értékét kerekítés nélkül? Tehát a Math. Round csak ez nem jó ide.
Figyelt kérdés
2016. okt. 25. 14:08
1/20 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos lenne.
2016. okt. 25. 14:17
3/20 SimkoL válasza:
public static double Frac(double value)
{
return value - Math.Truncate(value);
}
4/20 A kérdező kommentje:
Valaki írna erre nekem egy példaprogramot?
2016. okt. 25. 14:43
6/20 SimkoL válasza:
public static double Frac(double value)
{
return value - Math.Truncate(value);
}
static void Main(string[] args)
{
Console.WriteLine(Frac(12.778362697627469762));
Console.ReadLine();
}
Világba nem fogja kiírni a tizedeseket
7/20 A kérdező kommentje:
mköszi, közben megoldottam if-el meg kivonásokkal
2016. okt. 25. 14:57
9/20 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy 10-edikes vagyok tavaly pascal volt idés c-sharp van. Idén nem órára, hanem egy más dolog miatt kell egy olyan program ami átírja az arab számot Rómaivá és ehhez kelett ez. És müködik szóval... Jó elismerem meg lehet ezt tuti könyebben csinálni, mint 150-175 sor, de ezen a szinten szerintem ez teljesen jó. A program lényege, hogy külön elosztja a helyiértékeket és 0-tól 9-ig alapon írja ki a római számot.
2016. okt. 25. 22:18
10/20 A kérdező kommentje:
És szerintem az a szégyen, hogy valaki bekérni se tud adatot. Én meg szeptember óta visual studióban tanultak alapján csinálok meg egy ilyet tehát...
2016. okt. 25. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!