Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miben kezdjek el programozni?

Miben kezdjek el programozni?

Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni programozni. A C-t kezdtem el tanulni, de nem tudom azt miben szokták írni. Tud valaki segíteni?

2016. okt. 26. 18:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%

IMR tényleg nem normális, de ebben az esetben tökéletesen igaza volt.

Aki notepad plusz-t szeretne rábírni a forrásból egy futtatható állomány létrehozására, az messze kerülje el a billentyűzetet.

2016. okt. 27. 23:50
 22/24 anonim ***** válasza:
38%

#20-nak (kérdezőnek):

Oké, akkor ragadjunk ki egy mondatot és az egész kontextust is:

"Amiket kipróbaltam az a html, php, java de számomr tök értelmetlen a műkodése. A c pedig csak ész és helyesírás játék. A php-ban volt hogy órákig is keresgéltem rgy kódrészt amíg ha c-ben valami nem jutott eszembe, akkor bár pazarló módon, de defíniáltam magamnak egy új kódot. Ebből a szempontból konnyű, hogyha nem jut eszembe valami vagy csak nem tudom hogy van ilyen órák beleölése a keresésbe helyett csak defíniálok magamnak egyet legalábbis ez eddig mindig működött."

Elég ha ezt elolvassa valaki, és már megállapíthatja, hogy kettőnk közül ki a hülyébb! :-)

Külön említést érdemel:

"A c pedig csak ész és helyesírás játék."

...és azért vagyok 38% (inkább már csak 37), mert az emberek nagyon-nagyon nehezen viselik el, ha az irásaimban rávilágítok a hibáikra! :-) Ez a százalék nem egy IQ érték, inkább lehetne valami "szimpatikusság"-jelzőnek nevezni, amire úgy szavaznak az emberek, hogy nem is érdekli őket mit ír az ember, csak automatikusan rákattintanak. Éppen milyen hangulatuk van. Találkoztam olyan 76%-ékos taggal is, aki nálad is hülyébb volt... :-) ...pedig az már nagy szó!

#21-esnek (pen-dragon):

Szóval IMR az nem normális? IMR csak azért nem normális, mert vállalja a konfrontációt és rávilágít az emberi-hülyeségekre. De Te akkor is nagy party-arc vagy! :-)

2016. okt. 28. 06:54
 23/24 anonim ***** válasza:

"hogyha nem jut eszembe valami vagy csak nem tudom hogy van ilyen órák beleölése a keresésbe helyett csak defíniálok magamnak egyet"

Igen, ez "eddig" müködött mindig, ahogy haladsz (ha) előre, egyre inkább napokat is beleölnél a keresésbe, csak találj valami használhatót, mert majd olyat fogsz keresni, amikhez hónapok kellenek, hogy rendesen működjön (és akkor végül simán forog majd a kerék, amit mások már hatszor feltaláltak..)

2016. okt. 28. 13:16
 24/24 A kérdező kommentje:
Te hülye vagy és ez az IMR is :D Oda volt írva hogy hogyan és miért. Az hogy ti basztok rendesen elolvasni sajnálom. Majd olvasgassátok és előbb utóbb rájöttök, hogy mit írtam le...
2016. okt. 28. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!