Miben kezdjek el programozni?
Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni programozni. A C-t kezdtem el tanulni, de nem tudom azt miben szokták írni. Tud valaki segíteni?2016. okt. 26. 18:54
11/24 A kérdező kommentje:
Na igen de ezek közül az aida kivételével mindegyikre tudok is élni panasszal már ha valoban abban lettek írva. Ebből a legkiemelkedőbb a skype: minden szempontból pazarló. Cpu, ram, internetkapcsolat. Ezeket mindet úgy zabálja, mint az állat. Emellett crashel, random beszélgetések megszakítása, online állapot jelzése és egyéb állapotok jelzése, amikor internet közelben sem vagyok. A többivel nem ennyire szembetűnőek a problémák, amelyik programot ismerem, de az hogy több év alatt egy rakás profi programozó nem tudta hibamentesre megírni a programot őket igazolja, hogy a pascal alkalmatlan erre. Bár én nem tudom, de ha sok profi programozónak nem megy akkor nem én aki most tanulja az alapokat fogja megmutatni hogy a pascalban milyen lehetőségek rejlenek.
2016. okt. 26. 22:00
12/24 SimkoL válasza:
:) Biztosan te jobban tudod, mint az Adobe, NASA és az Oracle mikre alkalmas a nyelv - már ha végig nézted a felsorolást -. A programozók hibáit nem a nyelvre kell fogni. Érdekes módon a WinRar-t, Total Commander-t, stb. mindenki használja mégsem panaszkodnak.
13/24 A kérdező kommentje:
A total commanderrel még soha nem volt bajom de a winrarnál már előfordult hogy random jelszó került a tömörített fájlokra és nem tudtam visszafejteni a kódot és a mai napig nem tudom milyen kód került rá.a
2016. okt. 27. 06:09
14/24 fersk válasza:
Kérdező, te most hittérítő vagy vagy tanácsot kérsz??? :D
15/24 A kérdező kommentje:
Hát, ha már eltértünk a kérdéstől és a kommentelők elkezdték feszegetni a témat. XD Ez nem hittérítés csupan az én indormációim szerint a pascal használhatatlan. Ezen programok pedig amik fel lettek sorolva és amelyiket ismerem az aida és a total commandert kivéve büszkélkedhetnej egy pár hülyeséggel.
2016. okt. 27. 06:25
16/24 A kérdező kommentje:
És ez őket igazolja. Azért az ekkora cégeknél nem akárki dolgozik és azért szerintem egy program 5-6 év alatt kitudja magát nőni hibamentesre.
2016. okt. 27. 06:28
17/24 SimkoL válasza:
Delphi XE.. egy kódból lehet Windows-ra, Mac-re, iOS-re és Androidra is fordítani. Ha alkalmatlan lenne a Pascal nyelv fejlesztésekre akkor gondolom nem adnának a Delphi 10.1 Berlin Enterprise verzióért 5,132 dollárt a fejlesztők: [link]
18/24 anonim válasza:
Amikor elolvastam a következő sort, amelyet a kérdező írt:
"A notepad++-al próbálkoztam de nem akar exe fájlt létrehozni valami nem jó."
...onnantól kezdve a téma komolytalanná vált... :-)
(persze idézhetnék még más mondatokat is, de már a gondolat is fáj :-))
19/24 anonim válasza:
"Miben kezdjek el programozni?"
Nagykabátban. Aztán majd ha megizzadsz, leveszed.
20/24 A kérdező kommentje:
Igaz Mondó Reloaded Nem véletlenül vagy te 38%-os. :) Az, hogy hülye vagy és kiragadtál valamit a kontextusból, hogy én tűnjek hülyének annyi tesz, hogy te egy olyan média b u z i vagy, mint akik a bors meg a blikk mögött is ülnek, hogy egyetlen szót teljes mértékben kiragadnak a kontextusból és új szövegkörnyezetet próbálnak kreálni neki. Az hogy vagy olvasni vagy szöveget értelmezni nem tudsz a te problémád. Azért remélem a munkahelyedről nem egy hasonló hülyeség miatt fognak kirúgni. :)
2016. okt. 27. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!