Miért csinálja ezt az msn-em?
Figyelt kérdés
Feltettem a win7-et. Utána rá az msn-t, és egyszerűen nem akar bejelentkezni soha. Azt írja, hogy a szolgáltatás jelenleg nem elérhető, próbáljam később. Okés, de most már a negyedik napja írja, hogy próbáljam később. Ti ilyenkor mit csináltok? XP alatt simán ment. Semmi mással nincs baj, csak ezzel a szar progival.
Ha kell a konfig akkor:
VGA: Sapphire HD 4850
CPU: Intel Core2Quad 2500MHz 4magos
RAM: 2x 2GB Corsair
Oprendszer: Win7 Ultimate 64bit
2010. ápr. 26. 19:17
11/21 anonim válasza:
Windows gomb + R, és bemásolod ezt: "regsvr32 softpub.dll" és enter.
12/21 anonim válasza:
Nem kell ennyit szenvedni: ZapMessenger. Ez teljesen eltávolítja a Messenger minden összetevőjét. Egyszerű, hatékony.
13/21 A kérdező kommentje:
és persze nem törli ki...
2010. máj. 2. 19:48
14/21 anonim válasza:
Akkor passz. Nekem a 64 bites Win7-ről szó nélkül, és tökéletesen törölte.
15/21 A kérdező kommentje:
elindítom, mondja h kitörölte, és ugyanúgy rajtamarad :S
2010. máj. 2. 21:30
16/21 anonim válasza:
17/21 anonim válasza:
A 17:14 es kommented alapján azt javaslom hogy csak töröld ki azokat a fáljokat amiket "csak felámásot egy mappába" és ebből a mappából töröld ki. Valószínű hogy rossz helyről töltötted le. Elég cifra dolog az MSN... :)
18/21 A kérdező kommentje:
utolsó: azt megtettem. Viszont más msn-t meg nem enged feltenni :S
utolsó előtti: Köszi a választ! Nem az utolsó komment, hanem az utolsó előtti segített a remek megoldással. Nagyon köszönöm mégegyszer :D
2010. máj. 3. 14:40
20/21 anonim válasza:
Nekem is az van (legalábbis azt próbálom) de nekem még fel sem telepíti, másolja.Sehová sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!