Miért csinálja ezt az msn-em?
Feltettem a win7-et. Utána rá az msn-t, és egyszerűen nem akar bejelentkezni soha. Azt írja, hogy a szolgáltatás jelenleg nem elérhető, próbáljam később. Okés, de most már a negyedik napja írja, hogy próbáljam később. Ti ilyenkor mit csináltok? XP alatt simán ment. Semmi mással nincs baj, csak ezzel a szar progival.
Ha kell a konfig akkor:
VGA: Sapphire HD 4850
CPU: Intel Core2Quad 2500MHz 4magos
RAM: 2x 2GB Corsair
Oprendszer: Win7 Ultimate 64bit
uninstall : vezérlőpult->programok telepítése és törlése -> megkeresed az msn-t és uninstall.... vagy kitörlöd az összes msn mappába lévő dolgot bár ez koszos munka(marad 1-2 fájl)...de használ neked most ez is jó vagy utolsó ha egyik se használ akkor avast5.0 Virus Scan vagy máshonnan leszeded az msn-t (ajánlom az ,,official-t" legálist)
Zöld kéz :) köszi
lol
ha win7-ed van akk bemész a vezérlőpultba és ott lesz egy olyan ikon, hogy "programok", vagy "programok telepitése", vagy "programok modositása". most ezt igy nem tudom pontosan. a lényeg, hogy ott megtalálod az msn-t és ott uninstallálni is tudod. a másik pedig ami a hiba oka lehet, hogy nem töltöttél véletlenül (vagy direkt:P) le valami msnhez kapcsolodo progit? mert én is töltöttem le egy msn discovery nevü programot és nekem is ugyanazt irta mint neked... annak a programnak az uninstalálása megoldta nálam a problémát! :D remélem segítettem.
nincs a programok módosításánál? az nem lehet. nekem is win7-em van (win 7 professional) és nekem ott van minden program, az msn is!
nézd meg jobban;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!