Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért csinálja ezt az msn-em?

Miért csinálja ezt az msn-em?

Figyelt kérdés

Feltettem a win7-et. Utána rá az msn-t, és egyszerűen nem akar bejelentkezni soha. Azt írja, hogy a szolgáltatás jelenleg nem elérhető, próbáljam később. Okés, de most már a negyedik napja írja, hogy próbáljam később. Ti ilyenkor mit csináltok? XP alatt simán ment. Semmi mással nincs baj, csak ezzel a szar progival.

Ha kell a konfig akkor:

VGA: Sapphire HD 4850

CPU: Intel Core2Quad 2500MHz 4magos

RAM: 2x 2GB Corsair

Oprendszer: Win7 Ultimate 64bit

2010. ápr. 26. 19:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
A konfig nemkell ilyenkor ajánlatos ujratelepíteni az MSN -t nem a rendszert. Egyszerű nagyon.
2010. ápr. 26. 19:21
 2/21 A kérdező kommentje:
De hogyan lehet letörölni? Elindítom az uninstallt(ilyen parancssoros szar) és ugyanúgy rajtamarad.
2010. ápr. 26. 19:45
 3/21 anonim ***** válasza:
Hát szentem annak ott nem parancssorosnak kéne lennie :\
2010. ápr. 26. 19:56
 4/21 A kérdező kommentje:
Messenger 2009-em van. Atán letöltöttem, látom, hogy a mappában 3 db telepítős hülyeség van, meg 2 parancssoros hülyeség, egy telepítős, egy letörlős. Régen is ez volt, tökéletesen működött. Most feltettem win7-re, és most szar. A letörlő meg nem működik :S
2010. ápr. 27. 09:57
 5/21 anonim ***** válasza:

uninstall : vezérlőpult->programok telepítése és törlése -> megkeresed az msn-t és uninstall.... vagy kitörlöd az összes msn mappába lévő dolgot bár ez koszos munka(marad 1-2 fájl)...de használ neked most ez is jó vagy utolsó ha egyik se használ akkor avast5.0 Virus Scan vagy máshonnan leszeded az msn-t (ajánlom az ,,official-t" legálist)

Zöld kéz :) köszi

2010. ápr. 27. 20:39
 6/21 anonim válasza:

lol

ha win7-ed van akk bemész a vezérlőpultba és ott lesz egy olyan ikon, hogy "programok", vagy "programok telepitése", vagy "programok modositása". most ezt igy nem tudom pontosan. a lényeg, hogy ott megtalálod az msn-t és ott uninstallálni is tudod. a másik pedig ami a hiba oka lehet, hogy nem töltöttél véletlenül (vagy direkt:P) le valami msnhez kapcsolodo progit? mert én is töltöttem le egy msn discovery nevü programot és nekem is ugyanazt irta mint neked... annak a programnak az uninstalálása megoldta nálam a problémát! :D remélem segítettem.

2010. ápr. 27. 20:40
 7/21 A kérdező kommentje:
a programoknál én is néztem már (első dolgom volt, akkor még ki se írtam a kérdést) de ott nem találtam. Akkor marad az h kitörlöm a mappát...
2010. ápr. 27. 21:12
 8/21 anonim válasza:

nincs a programok módosításánál? az nem lehet. nekem is win7-em van (win 7 professional) és nekem ott van minden program, az msn is!

nézd meg jobban;)

2010. ápr. 28. 14:26
 9/21 A kérdező kommentje:
egyesével olvastam őket el egymás után, és egyszerűen NINCS ott! :_S
2010. ápr. 28. 16:27
 10/21 A kérdező kommentje:
csak felmásolta nekem egy mappába, a start menübe se került be, és nekem kellett a program files-ból szerezni egy parancsikont is.
2010. máj. 2. 17:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!