Wimdowsban hogy tudok C nyelven programozni?
Figyelt kérdés
Linuxban a terminalban csinaltuk, windowsra le kell toltsek valami programot?2016. okt. 12. 00:34
1/8 anonim válasza:
Hát fordítóra mindenképp szükséged van. És egy normális editor sem árt.
2/8 anonim válasza:
Én annyira nem vágom a többi IDE-t, de eddig úgy láttam hogy 80-90% -ban mindenki Visual Studiot használ - az pedig Microsoftos és ingyenes (van fizetős is, de őszintén nem tudom egyáltalán mivel jobb mint az ingyenes verzió)
3/8 anonim válasza:
Csak nekem furcsa, hogy ha valaki tud programozni, akkor a Google kereső használata miért haladja meg a képességeit? :D
4/8 anonim válasza:
#3 Nem csak neked. A kérdezőt nyilván csak tanítják programozni. Fölösleges ez a kérdés, mert fél perc alatt kideríthető a válasz Google-lal.
Kérdező: Próbáld ki a CodeBlocks-t.
5/8 A kérdező kommentje:
Jó na,lusta voltam :)).. eszembejutott uton hazafelé, és gondoltam kiírom ide, és addig sem próbálkozok felesleges programokkal.
Amúgy köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 12. 12:32
6/8 anonim válasza:
Általában a lustaság erény a programozóknál, de okosan kell lustának lenni.
7/8 SimkoL válasza:
Alap dolgokra a DeV-C++ a legegyszerűbb. Magyarul beszél, egy-két gyorsgombot kell átírni.
8/8 Csxeba válasza:
Két opciód van, vagy felteszed a VisualStudiot, vagy felkonfigurálod a minGW-t.
Nekem MinGW van és netbeanst használok fejlesztésre.
Vagy teszel egy virtuális linuxot, igazából az se sokkal nagyobb, mint egy VisualStudio telepítés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!