Ha már programoztam (Pascal, Delphi középsuliban), majd HTML-ben, s végül (VBA-ban a legmélyebben, CRM-ből adatkinyerés) akkor melyik az a programnyelv ami ezek után testhez álló volna?
Én csak a desktop vonalat figyeltem.
Személyesen is fejlesztettem alkalmazást egy hazánkban is egzisztáló multinak és később egy magyar cégnek is készítettem ilyen szoftvert, bár utóbbinál a befejezés, pénzügyi okokból végül másra maradt.
De találkoztam delphiben fejlesztett, open source alkalmazással is, amely .osm fájlokkal dolgozott, igaz, ennél csak monokróm volt a megjelenítés és a rajzolási sebesség hagyott azért némi kivánnivalót.
Micsoda kamu duma :D :D :D
Egzisztáló multi :D :D :D
"Delphi-t itt Magyarországon kevesen használnak az ára miatt. "
Bocs, de ez hülyeség.
Egy software fejlesztő cég életében a feljesztőeszköz mondhatni a legkisebb költségelem. Ha belegondolsz, egy nem kérész életű cég esetén a WC papírra több elmegy.
Tedd párhuzamba egy fejlesztő bruttó bérköltségét, a számára kialakított infrastruktúra árát, akár csak fél évre vonatkoztatva és ezt hasonlítsd össze mondjuk a delphi XE árával.
Ami ráadásul 0-24-ben használható!
Delphi XE2 Professional
Kivitel: licences
A szoftvert elektronikus formában forgalmazzuk, az aktiváláshoz szükséges licenckulcsot e-mailben küldjük el Önnek
Várható szállítás: 2-4 munkanap
Új szoftver Bruttó ár: 370.990 Ft
Azért a cégek ennél kissé bonyolultabban működnek.
A cél mindig a profitmaximalizálás.
Ha egy fizetős eszközzel gyorsabban és hatékonyabban tudnak dolgozni, tehát megtérül az ára, akkor azt fogják használni.
Nem az otthoni sufni programozásból kell kiindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!